Påske for meg...

...er å ha tid! Tid til å gjøre det jeg har mest lyst til, tid til å kose meg med venner og familie. Tid til å sole meg på terrassen, kjenne lukta av årets første grillmat blandet med gjødselen som allerede har funnet veien til jordene, høre fuglekvitter og se det spire i blomsterbedene. Jeg liker å gå turer og har gjerne kameraet mitt på slep.Jeg tar meg tid til å lese påskeblader og bøker, og i år også til å blogge litt! Hjemmelaget påskepynt som er spart gjennom mange år skaper en passelig mengde nostalgi og stemning. Tulipanene og påskeliljene pryder bordene. Påske er små familieturer ut i naturen, gjerne med vaffeljern og -røre i sekken. Vafler på bål er nemlig toppen av lykke! Jeg serverer gjerne kaffe til naboer eller andre som finner det for godt å stikke innom oss. På kveldene er det påskenøtter og ikke minst velfyllte påskeegg. Nam nam! Hos oss spiser vi godis i store mengder disse dagene, mens vi koser oss sammen og kikker etter om vi har fått en fregne eller 10 på nesetippen i løpet av dagen. Vi voksne nyter også gjerne et glass vin i løpet av kveldene. For å være tydelig: Vi har pakket vekk ski og akebrett for lengst, hos oss er det solbriller og T-skjorte som gjelder. Det er i hvert fall slik drømmepåsken min er. Så gjenstår det å se om værgudene er enig i påskeplanene mine. ;-) Hvis ikke er kafé- eller kinobesøk ikke å forakte, det heller. :-)


Ønsker alle noen riktig trivelige påskedager uansett hvordan du feirer!


Har du noen kjekke planer for påsken eller noen gode tradisjoner og minner å dele?4 kommentarer

Margrethe

28.03.2010 kl.14:08

Her regner det, snøen ligger meterhøy fremdeles. Ikke mye til påskestemning nei! Blir nesten litt deppa jeg! Sukk!

Gunn Berit

28.03.2010 kl.16:17

Helt enig med deg!! Håper sola kan skinne litt på oss alle! Vi vil prøve å få til grilling i fjæra med pinnebrød og pølser, lese litt bok, lekeland med guttene, tur på det lokale badet, sykkeltur med størstemann (årets første om snøen smelter litt til), kino med Oliver for å se siste filmen til Olsenbanden Jr. I tillegg håper jeg å få litt tid til å spille spill og lese sammen med Oliver. Jeg har også lyst til å fikse påskequiz eller noe til mine kjære. Har lyst å fikse noe artig til neste lørdag, men har ikke helt ideen klar. Får titte litt rundt og se hva jeg får til. Påske blir det samme hva. Og for meg er heller ikke påske lik snø. :))

Bjørnar

28.03.2010 kl.21:20

Takk for kommentar på bloggen min :)
Nå fikk jeg påskestemning :) Ønsker deg en strålende påske!!! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits