Spennende med produktprøver i posten

Jeg liker godt når noe kommer dalende på ei fjøl ned i fanget på meg, gjerne ved hjelp av posten. ;-) Denne uka fikk jeg nyheten Isadora VibraLash mascara for utprøving og vurdering.


Mascaraen er en nyhet og 250 av oss bloggere har fått mulighet til å teste den. Selv har jeg aldri tidligere prøvd vibrerende mascara og var litt spent og skeptisk til hvordan dette skulle bli.

Isadora VibraLash er en batteridrevet mascara med vibrerende børste i tre hastigheter, slik at den skal kunne passe for oss alle, uavhengig av hva slags vipper vi har. Isadora reklamerer med at børsten jobber seg gjennom vippene og gir 100 % dekning. Man skal også kunne legge på flere lag for fyldigere effekt, uten at den klumper. Jeg har testet mascaraen ved alle 3 hastighetene.

Trinn 1: Effekten var forholdsvis liten, men det kilte skikkelig på mine usminkede vipper og øyelokk. Hihi.
Trinn 2: Dette trinnet fungerte fint på mine vipper. Mascaraen holder det den lover og dekker godt uten klumping, og jeg synes vippene ble fyldige og lange. Kilingen kjennes fortsatt , men man blir fort vant til den. Etter et par gangers bruk føles det heeelt naturlig. ;-)
Trinn 3: Dette ble for kraftig vibrering for meg. Det føltes nesten ubehagelig.

Batteriet er for øvrig beregnet holdbart til 150-200 påføringer og er utskiftbart.


Brukertips fra produsenten Isadora.

Jeg konkluderer innlegget med to ting:
1. Det er kjekt å få lov til å teste ut nye produkter. Tusen takk!
2. Mascaraen holder det den lover og jeg kan trygt anbefale den til mine mascarabrukende blogglesere.PS! Isadora har laget en blogg for nyheten sin, VibraLash. Der finner du tips, inspirasjon, link til andre som blogger om mascaraen, filmsnutter og mer informasjon.
vibralashblogg
Stikkord:

Én kommentar

Gunn Berit

28.03.2010 kl.16:13

Hvorfor har ikke jeg sett dette? Hmmm. Jaja, jeg har nå mine favoritter når det gjelder mascara, og jeg sminket en dame for noen helger tilbake med den mascaraen. Den imponerte ikke meg da men. :))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits