På motorblogger'n igjen

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i biler - fiiiine biler med kule felger og solfilm. Hehe. Det er kanskje ikke så mange damer i min situasjon (satt, gammel lærerkjerring, mor til 3 og velstelt hage, haha) som har denne interessen. For meg er det viktig å kjøre rundt i en bil jeg føler meg vel i. Jeg blir flau hvis jeg synes felgene er for små, for eksempel. ;-) Helt siden jeg var jente og var med pappa i lastebilen har jeg interessert meg for bilmerker og modeller, hvor biler med ulike registreringsbokstaver kommer fra, kjøreegenskaper, kule detaljer og komfort. De senere årene har jeg heldigvis også blitt voksen nok til å verdsette sikkerhet. ;-)

Jeg elsker å kjøre på tur!
Det å bare cruise rundt og kikke seg rundt, uten mål og mening, der kjøreturen i seg selv er selve målet. Hva slags bil jeg har hatt , har variert etter smak - og økonomi, selvfølgelig. Jeg har sjelden (eller aldri!) vært i en slik økonomisk situasjon at jeg har kunnet velge fritt fra øverste hylle. Jeg pleier imidlertid å være fornøyd med bilen vår. Etter uttallige Toyotaer (som jeg har vært 100 % fornøyd med, alle som en - viktig å presisere i disse dager!), falt valget sist på en Honda FR-V. Den er veldig praktisk med 6 seter, derav 3 foran. Sånn sett er den noe annerledes inni enn kokurrerende flerbruksbiler, og for oss er det perfekt med et ekstra sete framme. Det er stas hvis vi bare har med ei av jentene på tur, og praktisk hvis en av dem blir bilsyke. Framme får de mye bedre oversikt og unngår å bli dårlig. Samtidig beholder vi den gode bagasjeplassen bak. Bilen er kanskje litt stor å kjøre rundt med eller parkere i trange bygater, og nå kommer vi til  hovedpoenget i dette innlegget:

Jeg har oppdaget en bil som er utrolig praktisk og tar uvanlig lite plass. Den har dessverre ikke kommet på markedet enda, men GM er i full sving med å planlegge for framtida. Når denne kule saken kommer til Norge, har jeg veldig lyst  til å teste den ut som en eventuell bil nummer 2 til urbant bruk, selv om den unektelig ser litt komisk ut. Jeg har funnet informasjonen om og bilder av denne bilen, som kalles EN-V her. Les mer, kikk på bildene og bli inspirert du også. ;-)

I dag har jeg ikke vært på lengre kjøreturen enn ned til nærmeste butikk, men kanskje i morgen? ;-)

Til slutt vil jeg si at jeg føler med alle som sitter i kø på vei til påskeferie i disse dager. Ulempen ved å kjøre bil er når man er nødt for å sitte i for å nå målet. Da blir jeg heller hjemme. Tror jeg! Håper uansett alle kommer seg trygt fram og får en strålende påske!

3 kommentarer

Shamithra :D:D

27.03.2010 kl.18:03

kos med kjøretur :)

Georgine

27.03.2010 kl.18:55

Ja, ellers kan man jo ta toget. Får håpe drømmebilen din kommer på markedet snart da.

Med andre ord

27.03.2010 kl.18:57

Georgine: Toget er koselig å kjøre med det også. Når det går, vel og merke. :-P

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits