Ekstra stemningsfull lørdagskveld i vente

Nå på formiddagen sysler hele gjengen her med sitt. Jeg prøver å være litt fornuftig og få unna litt rydding og husarbeid innimellom bloggingen(!), mens Benn er ute og graver i gårdsrommet. Jentene er ute med hver sin venninne i det herlige været.

Når kvelden kommer står hjemmelaget pizza på menyen. Det hører liksom med på lørdagskveldene hos oss. I hvert fall når jentene er her. I tillegg pleier vi å kose oss med litt godteri (eller av og til litt mye!), chips og tente stearinlys. I kveld blir det nok litt ekstra stearinlys siden vi slukker alt det elektriske lyset en time fra halv ni til halv ti. Det er vårt lille miljøvennlige bidrag, for å støtte opp om Earth Hour. Det er et fint tiltak, synes jeg, selv om det bare har symbolsk verdi. De store og viktige miljøtiltakene er de som foregår rundt oss og som vi er bevisste på i hverdagen. 

Og nå: Tilbake til støvkosten... ;-)

EarthhourNO
Stikkord:

2 kommentarer

Georgine

27.03.2010 kl.14:36

Har nok bare symbolsk verdi tror jeg også. Men det kan jo være greit å markere likevel. Selv tror jeg at jeg ikke kommer til å være like flink.

missM

27.03.2010 kl.16:53

Earth houre er bare symbolsk ja, men det er vist at i løpet av den ene timen sparer man mye energi, tenkt hvis alle gjorde det hele tiden. Jeg så også klipp fra fjorårets EH filmet fra rommet, og det var veldig gøy å se når alle lysene slukket nede på jorden. Man kunne se det veldig langveis fra :D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits