Jeg har klart det Tv2 streber etter

Oppfølgingsinnlegg til det jeg skrev tidligere angående at det etter sigende skal være slutt mellom Hans Petter Buraas og Kathrine Pehrsson:

I artikkelen Tv2 har om "saken" vil ikke frøken Pehrsson gi noen kommentar. Det er veldig forståelig, spør du meg, med tanke på mediagrafsingen i alt innen kjendisverdenen. Hvem ønsker vel privatlivet sitt brettet ut for hele Norges befolkning? På min blogg har hun imidlertid helt uoppfordret vært innom og kommentert! Også veldig forståelig. Hihi. Takk for koselig kommentar og bra prioritering, Kathrine! Jeg håper livet smiler fint til deg om dagen. :-D

God fredagskveld til dere alle!

6 kommentarer

FrøkenMeg

26.03.2010 kl.20:07

Se der, ja! Kanskje du blir headhuntet dit også snart ;) Må si du er i siget om dagen!

altvel

26.03.2010 kl.20:42

Hei, Hege ! Ikke rart du ble headhuntet som redaktør- du får de beste scoopene! Artig var det- det var jo et trivelig svar på innlegget ditt! Stikker innom for å ønske deg en god påske, så kommer jeg tilbake om en uke og hilser på igjen!

Hege O)

Gunn Berit

26.03.2010 kl.20:55

Hihi. Det må jeg si. Så artig. Må jo bety at du blir lagt merke til da! Og om noen skulle skrive om det burde Kathrine være glad det var du. For snillere innlegger får man ikke :)) Stolt stolt stolt!!

Med andre ord

26.03.2010 kl.20:58

Tusen takk alle 3 for koselige og oppmuntrende kommentarer.

Håper dere koser dere i kveld, det gjør jeg! :-)

Maria Mohn - plateaktuell i 2010!

26.03.2010 kl.21:32

Se der ja!! Ikke verst! Det er fordi du er skjønn :)

Georgine

27.03.2010 kl.09:00

Veldig morro dette Hege. Du har jo en veldig snill blogg, men får likevel oppmerksomhet. Viser at man ikke bare trenger å være skikkelig "sleivete" for å få oppmerksomhet.

sv. drar forøvrig på søndag. Gleder meg vanvittig. Siden jeg er litt hektet på dette med blogging for tiden, så kommer jeg definitivt å lese og rapportere litt derfra. God påske ihvertfall. Håper det går bra med redaktørjobben!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits