Ukens vin- og musikktips, med någo attåt

Jippi! Det er fredda'n igjen! Ikke hvilken som helst fredag, heller, siden det er opptakt til påskeferie i samme slengen. Har derfor ingenting å klage på akkurat nå. ;-) Fredag betyr som oftest at vi koser oss med vin og musikk. Så også i kveld. Vinen vi har kjøpt inn for anledningen er en italiensk, rimelig nyhet, som jeg er litt spent på. Overraskende nok så jeg i går at den vinen ble ukens vinanbefaling på klikk.no. Leste med interesse det som sto, men klarte å vente med å trekke ut korken og tjuvsmake. ;-) Den står spart og like hel til i kveld! Vinen jeg snakker om og som skal nytes i kveld har det klingende navnet Vesevus Lacryma Christi del Vesuvio 2008.

Ellers i dag skal jeg besøke klassen min, som inviterer til påskelunsj. Jeg gleder meg til å se alle de herlige elevene igjen. Nå har jeg vært sykemeldt i over 2 måneder så det er jammen en stund siden sist. Savner dem virkelig!

Astrid skal på påskeleir sammen med June. Leiren begynner i ettermiddag og Benn og jeg skal kjøre dem og se til at de kommer vel fram. Leiren varer til mandag og Astrid har forberedt seg (og garderoben!) grundig og gleder seg til å reise. Klart det er stas å stå på egne bein og bare være Astrid noen dager. Leir er kjekt!

Vi andre skal kose oss hjemme med Norske Talenter på TV og litt godt å spise til. Når jentene er i seng litt senere, er det tid for vin og voksenkos. Denne fredagens musikktips er av det rolige slaget. Gode, gamle Aerosmith vet å skape stemning med sin "I don't Wanna Miss a Thing".


Nå må blogg være blogg en stund... :-P Jeg skal komme meg ut døra og spise egg med elevene mine! :-D


3 kommentarer

Idunn

26.03.2010 kl.11:33

Sv: Takk for det =D Nå er det bare for pollensesongen å komme; jeg står forberedt ;P hehe. Nå må du kose deg ordentlig i dag og i kveld (som jeg ikke tviler på at du kommer til å gjøre), så tror jeg jeg skal gjøre det samme =P Humøret steg jo bare ved å høre Aerosmith ;)

Georgine

26.03.2010 kl.13:02

Så må du kose deg kjempemasse i kveld da!

Ashi

26.03.2010 kl.15:05

Takk for hyggelig hilsen og veldig hyggelig at du følger med i min nye blogg:) Kos deg i kveld, klem

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits