Pia Haralden og Burre?

Jammen skjer det mye i kjendisenes kjærlighetsliv! Elin Tvedt, Sandra Lyng Haugen og "Donkeyboy-Linnea" er bare noen av de norske kjendisene som har vært å finne i media av denne grunnen den siste tiden. I dag popper det opp to nye "saker".

Pia Haraldsen, som fant kjærligheten i sin Vemund Aarstrand via TV-sjekking i fjor, har visst plutselig mistet den igjen. ;-) Alpinisten Hans Petter Buraas, også kalt "Burre", som en tid har vært sammen med "Robinson-Kathrine", skal visst også ha blitt ungkar igjen. Hehe, sier jeg bare. Oppslag om kjendiser interesserer meg veldig lite, men det er et faktum at slike oppslag får god respons, det vil si mange lesere/treff. Det er mange av oss som er interessert i kjendiser og ikke minst privatlivet deres. Når kjærlighetslivet blir brettet ut på den måten, er jeg virkelig glad jeg er læreren, mora, samboeren, dattera, barnebarnet, tanta og venninna Hege, og ikke en kjendis-Hege! Jeg vil gjerne fortsette å ha mitt kjærlighetsliv privat, og kun dele det med min Benn Peter. ;-D

Når det er sagt kan jeg jo henge meg på kjendisspekulasjonene ved å foreslå godeste Pia Haraldsen og "Burre" som det nye kjendisparet. Det er vel ikke heeelt uten grunn at de to ble single på likt! Hihi.


Nytt par? ;-)
Bilder lånt fra mobilen.no og buraas.net

Ønsker deg en vidunderlig fredag, enten du er kjendis, opptatt av kjendiser eller ingen av delene! :-)

♥ ♥ ♥

2 kommentarer

Marion

26.03.2010 kl.09:03

Ja, er mye aldersforskjell ute å går blandt kjendisene om dagen. Men jeg sier som deg; herlig at jeg får ha kjærlighetslivet mitt privat:)
Hvis jeg hadde vært ordentlig ulykkelig og verden presset meg ned mot helvete, så hadde det sikkert vært helt grusomt å lese en slik artikkel. Nå har jeg det helt fint og jeg bekrefter heller ikke om ryktene er sanne ;)

Privatlivet, hvertfall de "skandalene" som måtte oppstå, må man regne med at interesserer allmennheten (og Gud vet hvorfor...). Det er jo noe som følger med,prisen man må betale,for å være med på noe gøy.

Det aller mest private forblir privat uansett:). Og du, forresten.- Der jeg er vokst opp vet folk de mest private ting om deg uansett. Til og med ting du ikke visste selv;)

God helg og god påske!

Kath:)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits