Jeg blir bloggredaktør. Vil du ha med et innlegg?

Kjære bloggleserne mine!

Jeg er blitt plukket ut som bloggredaktør for Side2 Blogg den 1. april. Det er ingen aprilspøk, altså! ;-) Ida Wulff & co, som gjør jobben til daglig skal ha ferie, og jeg er hjemme i påsken, så da var jo saken klar! Hehe.

Det fungerer på den måten at jeg velger ut hvilke blogginnlegg som skal pryde forsiden deres den dagen. Hvis du vil ha med et innlegg kan du pinge innlegget ditt fra den 31. mars på ettermiddagen og fram til rundt kl12.00 den 1. april, da jeg starter "jobben". Jeg får en oversikt over alle blogginnleggene fra siste døgn og skal velge fritt fra disse. Hvis du har noe spesielt lurt på hjertet, kan du jo poste innlegget i det tidsrommet. ;-) Nå har det seg sånn at siden det er en vrimmel av innlegg, kan det være lurt å gi meg et lite hint om innlegget ditt for at det ikke skal bli "borte" i mengden... 

Høres ikke dette spennende ut?
Jeg lover i hvert fall å være grundig og velge ut noen perler av noen innlegg den dagen. ;-) Så er det opp til deg om du vil være med på lasset... :-)

9 kommentarer

anettesbokboble

24.03.2010 kl.12:53

Wow, så utrolig spennende :) Det blir sikkert kjempemoro :)
OI KOR SPENNANES, DU FÅR FORTELLE OM OPPGAVEN ETTERPÅ, ups caps lock;)

Gunn Berit

24.03.2010 kl.13:22

Hey så spennende Hege!! Dette skal jeg følge med på! Så skal jeg se om jeg klarer å komme på noe artig å skrive om. Har jo lyst å prøve å få inn ett lite innspill kan du skjønne...:)) Sier aldri nei takk til litt oppmerksomhet..kremt! :)
Så gøy da!!! Det må jeg jo følge med på!

Sv: Ja, er hun ikke flink? :) Jeg liker å tro det hvertfall, at jeg slekter på henne! :) Det er bare henne og faren min (som er bassist) som er over gjennomsnittet kunstneriske i familien, så jeg har kanskje arvet noe derfra :)

Ønsker deg en strålende dag videre :)

MM

Margrethe

24.03.2010 kl.15:24

Jøss, mye makt her!

Lykke til!

Har ikke noe spennende å komme med for tiden, er litt små dau i tankene rett og slett.

Har ikke provosert noen på mange uker. Kjedelige greier dette!

Georgine

24.03.2010 kl.15:47

Det var en spennende oppgave. Vet ikke hvor mye jeg får blogget i påsken, antageligvis ikke så mye interessant, annet enn litt reiserapporter når jeg får tilgang til pc. Lykke til med oppgaven!

Mia Bakken Olsen

24.03.2010 kl.15:50

Så gøy da:)

Med andre ord

24.03.2010 kl.21:48

Tusen takk, alle sammen!

Gunn Berit: Oppmerksomhet er en fin ting. ;-)

margrethe: Du får tenke nøøøye gjennom noe du kan provosere skikkelig med den 1. april. Hihi.

Altvel

24.03.2010 kl.22:47

Hei! Jeg er overbevist om at jeg skrev et innlegg her før i dag- men finner det ikke. Husker ikke hva jeg skrev heller. Så da får jeg bare ønske deg en avslappet kveld:)

Hege O)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits