Happy onsdag!

3 stykk kjekke jenter har forlatt huset og kommet seg til skolen. Mor har ryddet kjøkkenet og er klar til å ta fatt på dagen. Må bare innom bloggen en tur først... ;-)

I dag blir det kulturopplevelse på meg! Benn og jeg skal på Kulturhuset i Sandnes for å høre på barnekorene i Sandnes, som holder konsert i forbindelse med Kulturskolens uke. Andrine synger i kor og skal opptre. Søte, lille 1. klassingen min skal synge i store Kulturhuset. Jeg blir stolt og glad på henne vegne. Hun elsker å synge og gleder seg. Kan nok hende det dukker opp en sommerfugl eller ti i hennes lille mage når hun ser hvor mange som kommer for å høre på, men det må jo være lov. Jeg ser fram til en stemningsfull og fin konsert for både korister og tilhørere. Gleder meg veldig!

Annamor fyller 11 år om bare 6 dager. Det blir en tur ut for å ordne hemmeligheter i den forbindelse før konserten. Kan selvfølgelig ikke skrive noe om disse hemmelighetene, siden Anna er en racer på data'n og følger godt med på bloggingen min! Jeg har imidlertid fått en ønskeliste av henne med 12 punkter på, i tillegg til noen ideer jeg har selv, så vi skal vel finne noe som kan falle i smak, håper jeg. ;-)

Ellers i dag skjer det vel ikke stort annet av interesse enn Norges Banks rentemøte. Som så mange andre har vi huslån, og følger dermed renteutviklingen med en viss spenning. Etter en periode med lav rente, er det vel ikke annet å vente enn at den kommer til å stige framover. Så får vi se i ettermiddag om godeste Gjedrem utsetter oppgangen noe, eller om han fjerner gårsdagens optimistiske tone etter resultatet på skatteoppgjøret mitt med en renteøkning allerede i dag. Time will show! En ting er i alle fall sikkert, på DET området har jeg ingen påvirkningskraft. Haha.

Det har blitt sagt at musikk skyller vekk støvet fra dagliglivet. Ganske finurlig, ikke sant? Har du litt støv i krokene eller føler deg litt skitten? Er livet litt tøft og tungt om dagen? Fortvil ikke! Sett på litt musikk...! ;-) Usikker på hva du skal velge? Hva med radioen? Jeg får mye inspirasjon til god musikk via radioen. Selv skal jeg lytte til Avbrekket på Radio Sør fra kl. 11.  Trenger du et konkret musikktips, vil jeg slå et slag for gode, gamle Chris de Burgh. Han har masse god musikk, både av rolige, stemningsfulle ballader, men også friskere låter, som den under... 


Kos deg med låta og ha en happy onsdag!!


Chris de Burgh: "When I think of you"


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits