Jeg fikk igjen...

...noen kroner på skatten!


bilde

Som en liten oppfølger til innlegget mitt om selvangivelsen fra i går, kan jeg nå berette at jeg har vært heldig og fått sjekket oppgjøret på Altinn.no nå i formiddag. Det var meningen at oppgjøret skulle ligge tilgjengelig for alle fra kl. 8.00 i dag morges, men det viste seg å være en overambisiøs målsetting fra skattemyndighetenes side. Jeg leser om mange som er fortvilet over å ikke finne sitt oppgjør. Vel, det ordner seg nok, før eller siden. ;-) Det er imidlertid sånn at alle framskritt til tross, digitaliseringen av selvangivelsen fungerer ikke heeelt smertefritt.

Vel vel. Jeg fikk i hvert fall sjekket mitt oppgjør, og kunne konstatere at jeg hadde noen kroner til gode. Ikke den store summen å skryte av, men alt er bedre enn å måtte betale restskatt. Nå har jeg i alle fall til salt på middagsmaten i dag, eller rettere sagt sukker på grøten. Dermed røpet jeg visst dagens middagsplan med det samme også. Hehe.

Er du fornøyd med skatteoppgjøret?

Stikkord:

8 kommentarer

featherpen

23.03.2010 kl.11:54

Har ikke fått sjekka mitt enda, men håper på å få igjen :)

Grættis med penger til gode :)

Gunn Berit

23.03.2010 kl.11:55

Nå vet jeg hvorfor jeg ikke har fått noe. Siden jeg registrerte meg som E-aktør i fjor, det vil si at jeg ikke mottar papiroppgjør vil mitt oppgjør komme etterhvert, og da vil jeg få beskjed pr sms om at jeg kan sjekke det på Altinn. Ikke alltid like lurt å være miljøvennlig med andre ord..:S Godt å høre at det gikk bra ja!!

Lendefamily

23.03.2010 kl.12:41

Noen hundre er bedre enn ingenting hvertfall:):)
Jeg mangler koder for å logge meg inn jeg, så jeg må nok vente i spenning på posten! Håper jeg får igjen også!

Cathrine Nesset - fotografi

23.03.2010 kl.13:08

Ja, jeg er fornøyd :D

Georgine

23.03.2010 kl.14:31

Nå ble jeg ihvertfall fristet til å sjekke, Hege! Har liksom ikke tenkt så langt ennå, regner med at jeg kommer inn med pinkodene jeg allerede har fått!

Margrethe

23.03.2010 kl.18:23

......har kode men husket ikke passord. Og fikk det ikke på sms slik de lovet. Aner ikke hvilket nummer de har registrert på meg da! Jeg er veldig spent!

anettesbokboble

23.03.2010 kl.20:05

Vi klarte heller ikke å vente og måtte sjekke i morges. Jan Frode fikk baksmell :( og jeg fikk igjen, så alt i alt gikk vi noen tusen i pluss, og det er jeg superfornøyd med :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits