Målvakter og venninner

Astrid og hennes kjempekjekke venninne, June, er målvaktene på håndballaget sitt. De pleier som oftest å bytte på slik at de spiller i mål én omgang hver. Den andre omgangen spiller de ute på banen. På den måten får de prøvd seg på flere plasser og vi finner etter hvert ut hvor de trives og lykkes best.

På fredag var jentene med i studio for å være prøvekaniner for Benn og meg. Vi skulle teste ut noen blitser og fotoutstyr som er nyinnkjøpt.

Under ser du noen glimt fra photoshooten, som det så fint heter. ;-)                    

                                                     Kamp om ballen...

Det er et privilegium å få jobbe med disse flinke jentene. De gjør en kjempeinnsats både når vi er på håndballtrening, på kamp og nå også i fotostudio. Smilet er som vi ser også på plass!


2 kommentarer

Georgine

22.03.2010 kl.16:53

Lekre bilder og lekre vårfarger

anettesbokboble

22.03.2010 kl.22:55

Kjempemorsomme bilder :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits