Tilbake på blogger'n

Etter noen gode og travle dager uten blogging er jeg tilbake igjen. :-) 

Takk til alle som har tittet innom bloggen min og etterspurt innlegg og oppdatering mens jeg har vært opptatt med andre ting. :-)

Helga mi har vært hektisk og koselig. Vi har hatt koselig overnattingsbesøk av min venninne Heidi med familie fra Kristiansand. Vi har rukket et par turer i fotostudio og vi har fått startet "våronna" ute i hagen i det fine vårværet som omsider har kommet. Vi har rukket å kose oss på kafé og vært på kino og sett "En ganske snill mann". Den anbefales! I tillegg til alt dette har vi feiret kjære Torunns 40-årsdag på lørdag.

Har ikke mange bildene å vise fra helgas begivenheter, men Benn tok et bilde som jeg vil fortelle litt om:


Våre venner Heidi og Trond kom fra Kristiansand i en nesten flunkende ny leiebil av typen Ford Mondeo. De hadde hatt et uhell med sin egen bil og trengte dermed leiebil. Den første Mondeoen måtte de imidlertid bytte ut fordi det kom røyk inn i den (er usikker på årsaken!). De fikk da bil nummer to av samme type. Den streiket hos oss og vises på bildet da en redningsbil måtte hente den. De fikk dermed leiebil nummer tre hjem til Kristiansand. Snakk om uflaks! (Eller skal vi si dårlig bil?)

Har også et bilde av 40-årsjubilanten... Tok ingen bilder under feiringen, men har et "på lur", som jeg tok en gang Torunn var her i en lekker, lilla vårjakke, samtidig som vår lilla ball hadde mistet lufta. Hva er vel da mer naturlig for en motebevisst og kreativ dame enn å posere med ballen som hatt for anledningen? ;-)


Gratulerer med vel overstått, kjære Torunn!

I dag skal jeg ta meg en tur innom jobben for å hilse på de gode kollegaene mine. Jeg savner jobben og alle de koselige kollegaene mine, og ikke minst elevene... Håper jeg kan klare å gå dit for mer enn et besøk etterhvert. Jeg vil bli frisk!

Ha en god dag da, alle sammen!

4 kommentarer

Så herlig at du har hatt vårvær i helgen! :) Her har det vært strålende sol i dag goså, så nå håper jeg vi slipper mer snø!

Ha en fin dag =)
Hørtes ut som en veldig koselig helg.....og så er det jo så herlig at våren nærmer seg med stormskritt!!;))

Gunn Berit

22.03.2010 kl.18:15

Endelig er du tilbake...du må skaffe deg vikar når du er så lenge vekk i fra Bloggen. Det er alt for tomt her uten deg!! Godt å se at du er igang igjen!! Velkommen hjem! :))

torunn

22.03.2010 kl.22:42

oj oj oj....for en dame!!!!!!hehe...jammen noen år siden det der ja....takk for en koselig kveld.bare synd du ikke var i form...vi vil ha deg frisk igjen,kjære du!!!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits