Fotomoro i aktivitetsparken

I forbindelse med at Stavangerregionen var europeisk kulturhovedstad i 2008, ble det skapt en annerledes park i Stavanger sentrum, kalt Geoparken. Dette er en aktivitetspark for unge i alle aldre(!), med rom for blant annet skating, klatring, sandvolleyball, sykling, grafitti, forestillinger, konserter og dans, samt undervisning i regi av Norsk Oljemuseum. Kort sagt en inspirerende og urban park, som jeg vil anbefale dere å avlegge et besøk.

Benn og jeg har vært i denne parken og tatt litt bilder. Sola var ikke helt medgjørlig denne dagen, den lurte seg bort ikke lenge etter at vi kom. Siden bildene blir litt kjedelige i det flate lyset som blir i overskyet vær, har vi bestemt oss for en snarlig tur tilbake. Noen bilder klarte vi imidlertid å få tatt, og jeg legger ut noen til dere her på bloggen. Kanskje det kan friste for flere enn oss å ta turen dit ved leilighet? For fotointeresserte er parken et eldorado, og parken bugner virkelig av aktivitetsmuligheter for alle. Neste gang tar vi sikkert med jentene, så får vi oss noen "modeller" til bildene også. ;-)


Oversiktsbilde over parken.


En ikke helt ordinær park... ;-)


Benn skuer utover parken etter aktuelle fotomotiv. Legg merke til kameraet hans!
Kameraet er en innredning som er laget for å ta TTV-bilder med, for de av dere som måtte
ha spesiell interesse av å vite det. ;-)


Benn i aksjon med kameraet sitt.
Joda, vi er nok to særinger. ;-)


Undertegnede måtte også være med på bilde! Haha.
Foto: Benn Peter


Følte meg som rene ungdommen igjen i denne parken, jeg! ;-)
Foto: Benn Peter


Hvis du ble interessert og har lyst til å lese mer om denne parken, kan du finne mye og nyttig informasjon ved å åpne denne linken. :-)

2 kommentarer

Georgine

17.03.2010 kl.16:45

Ser gøy ut, er jeg i Stavangerområdet engang skal jeg huske den. Er det deg på bildene?

anettesbokboble

17.03.2010 kl.16:54

Det så kjempeskøy ut! Og masse fine farger :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits