Interiørshopping

Benn og jeg var ute og handlet mat i ettermiddag. Ikke noe å skrive om det, men på senteret der vi var og handlet har de også en koselig, liten interiørforretning som lokket oss inn med noen tøffe skilt, som var utstilt utenfor. Jeg har, som så mange andre, fått sans for bokstaver og skilt til å pynte i hjemmet med. Til og med Benn liker den stilen, så da er det bare å smi mens jernet er varmt!!

Vi fant flere koselige ting å ta med hjem, så nå har vi brukt deler av kvelden til å henge opp det vi kjøpte...


Dette koselige skiltet med tankevekkende tekst fikk bli med hjem til oss.

Skiltet er i metall, omlag 30x30 cm og i en litt slitt og rustikk look.


Vi klarte ikke å motstå disse tøffe bokstavene heller. De henger allerede i gangen til pryd for alle som kommer inn i gangen vår, og kanskje aller mest for oss som bor her. :-)

Bokstavene er omlag 20 cm høye og festet i et røft tau. De er laget av et knuselig materiale, mulig det kan være gips, men det ser ut som keramikk. Også disse har den rustikke, slitte stilen.

Da vi skulle betale og ventet på at ekspeditøren(*) skulle pakke varene trygt inn for oss, kikket jeg litt rundt og så et fristende ringstativ stå og rope på meg i nærheten av disken. ;-) Jeg har tidligere skrevet at jeg ønsker meg et sånt, og hadde tenkt å bestille på nettet. Nå slipper jeg det, siden Benn mente det var bare å kjøpe det med det samme vi var så godt i siget! Er det ikke imponerende? Jepp, jeg vet jeg har en snill mann. :-)

(*) Ekspeditøren var egentlig en ekspeditrise av det gode, gamle slaget - nøye, korrekt og tydelig skeptisk til om vi var redelige kunder. Haha. Uheldigvis, i denne sammenhengen, har "ekspeditrise" gått ut av vokabularet, så jeg følte behov for en liten oppklaring. ;-)


Mitt nye ringstativ, som allerede er "testet" ut med noen ringer. ;-)

Nå skal jeg ta kvelden, for i morgen tidlig skal jeg omsider til frisøren. Jeg kan love at det er på tide... :-P 

Vi blogges i morgen, folkens!
Natta! ♥

5 kommentarer

boligstyle

16.03.2010 kl.04:18

Så søte ting:)

Idunn

16.03.2010 kl.13:14

Jeg er skikkelig fan av de skiltene der selv, jeg ;P Kjøpte et i julegave til bestevennen min for et par år siden hvor det stod "if you want breakfast in bed, sleep in the kitchen." Egentlig hadde jeg lyst på det selv, men bodde da i Wales og hadde ikke noe sted å henge det. Jeg liker sånne ting som bare får deg til å smile =) Og det gjorde hvertfall det første skiltet ditt ;D Hurra for snille menn!

altvel

16.03.2010 kl.20:22

Wow- fikk du med deg mannen din på shopping!Så flott! Fine ting ble det med hjem også.

Så.. får vi se bilde av nyklipt hår i morgen, da?

Ha en god kveld-

Hege O)
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kor mye stili du har fått tak i. Kan æ spørre kor du fikk skilte og bokstavan fra?

Med andre ord

16.03.2010 kl.23:31

c Assisterende livsnyter og sv: Klart du kan spørre. ;-) Svaret blir derimot heller tynt. Jeg vet ikke hva butikken heter, men den ligger på Maxi storsenter i Sandnes. Jeg kan sjekke navnet neste gang jeg er der om du vil :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits