Blue, #3: Refleksjon a la Vålerenga

Etter måneders venting og spenning er dagen kommet. Jeg gleder meg veldig! Samtidig er jeg spent og usikker. Nervene er på plass, men forholdsvis kontrollerte. Enn så lenge. Vi er klare for en ny sesong med nedturer, men forhåpentligvis flest oppturer. Dagen hvor tippeligaen 2010 starter for Vålerengas vedkommende er her. I den forbindelse vil jeg hylle laget mitt, med et abstrakt bilde i Vålerengafarger. Jeg har fulgt Vålerenga siden min daværende kjæreste tok meg med på Vålerengakamp mot Ham-Kam på Bislett i 1986 (Takk, Ken!). Det toppet seg da jeg bodde på Vålerenga i 1988-1989, men det har aldri i ettertid vært tvil om i hvilket lag hjertet mitt hører til. Jeg beklager til alle Vikingfans i nærmiljøet her, for meg er det bare et lag. Ære være Vålerenga.

Noen vil sikkert dømme bildet mitt med Vålerengabriller, mens andre ikke bryr seg verken om Vålerenga eller fotball og tar fotografibrillene på. Alle synspunkter er selvfølgelig hjertelig velkomne.

Her er bilde nummer 3 i min serie av bilder som har blått som hovedfarge:

          Refleksjon.

Det blå i bildet er sjø. Det røde er refleksjonen fra ei rød båtripe i sjøen. Fargene i bildet er originale.

Da vil jeg ønske dere alle en riktig god blåmandag (ispedd litt rødt!)
Måtte det beste laget vinne i kveld! ...og måtte det beste laget være Vålerenga. ;-)

 fotohilsen fra Hege

6 kommentarer

anettesbokboble

15.03.2010 kl.10:18

Fantastisk bilde! Og du er tøff som heier på Vålerenga i Vikingland! Jeg er ikke interessert i fotball, men det er derimot Jan Frode, så fotball blir det enten jeg vil eller ei! Liverpool er laget og når det gjelder norske lag er det Bryne og Viking som gjelder. Jan Frode er nemlig oppvokst på Nærbø og minnes med blanke øyne når han som elleveåring syklet fra Nærbø til Bryne for å se kamp :) Naboene våre er derimot Vålerenga fans, så det blir litt vennskapelig kiving innimellom! Klemklem :)

FrøkenMeg

15.03.2010 kl.10:35

Jøss! Jeg var helt sikker på at det bildet der var datakunst! Stilig :)

Vet ikke helt om jeg skal ønske deg lykke til med kampen... Men så lenge RBK fortsetter å vinne, er det vel greit om VIF vinner litt i ny og ne ;) Lykke til! (Huff, merker at sjela ikke var med i lykkeønskningen:P) Men god fornøyelse kan jeg ønske deg uten å få vondt i magen! Hehe...

Margrethe

15.03.2010 kl.10:37

Utrolig flott bilde Hege.......bare det å se motivet er jo suverent!

Jeg er ikke interessert i fotball. Hos oss er det mest hockey. Og Vålerenga, i og med at sønnen min spiller der!

Sandra Gundersen

15.03.2010 kl.13:02

Bildet var sykt stilig, men jeg må si jeg ikke likte fargene. Her er det svart og hvitt som gjelder! "Vi e alltid med Rooosenborg!"

ordiord

15.03.2010 kl.14:24

hei, nå tørr jeg ikke være ironsik rundt min mindre intresse for fotball, så hærlig å se noen brenne for noe, så av respekt for deg.. hihi.. ikke tema.. ha en flott dag..

Georgine

15.03.2010 kl.16:23

Imponert over at du er fan av Vålerenga når du bor så langt borte, men de har jo blå drakter da. .....Med en fotballspillende gutt så har det blitt mange fotballkamper på meg de siste årene, synes fotball egentlig er ganske gøy.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits