The Blind Side

Benn og jeg har altså vært på kino, som jeg fikk tastet ned i full fart før vi hastet avgårde.

Jeg liker godt å ta meg en tur på kino i ny og ne. Halve opplevelsen er selvfølgelig kinogodteriet og det sosiale, å kunne diskutere litt med sidemannen og gjerne holde litt i hånda også, hvis jeg har rett selskap. ;-) I dag hadde vi planlagt å se The Blind Side, en amerikansk film basert på en sann historie. Det viste seg imidlertid at det faktisk var flere som hadde planlagt akkurat det samme. Hehe. Ingen stor overraskelse, kanskje, men jeg ble likevel skuffet da de ikke hadde flere billetter igjen enn at Benn og jeg måtte sitte hver for oss under forestillingen. Det ble derfor ikke superromantisk underveis akkurat, men filmen i seg selv var helt grei.

Sandra Bullock spiller en overklassefrue, som hjelper en mørkhudet gutt opp og fram. Han har vokst opp under vanskelige forhold, men med støtte av sin nye familie, kommer han gjennom skolen og lykkes i fotball. Filmen er klisjépreget, typisk amerikansk og med happy ending (naturligvis). Bullock klarer balansegangen mellom å være god og hjelpsom på den ene siden, og ha bein i nesa på den andre, slik at dette ikke blir for sentimentalt. Hun hever alene filmen og er dens bærende element i en ellers enkel og forutsigbar forestilling. Hvis det er lett underholdning du ønsker deg, fungerer filmen helt fint. hvis du derimot ikke er begeistret for søte, komersielle filmer fra "over there" så styr for all del unna denne.Jeg har lite greie på film og har ikke sett allverdens heller. Ofte synes jeg det er bortkastet tid å sette meg ned og se en film, men en kinotur fra tid til annen kan jeg altså godt like. Hvis noen hadde fortalt meg at jeg noen gang skulle prøve meg på noe i nærheten av en liten filmanmeldelse, hadde jeg ledd høyt og avkreftende. Nå har jeg i hvert fall satt noen ord på mine meninger om en film, og det fortjener et lite kryss i taket. Haha.

Hvis du vurderer å se denne filmen, kan du finne skikkelige anmeldelser under her. Det er nok det tryggeste! ;-)

VG (terningkast 3)
Natt&Dag (terningkast 5)
Adressa (terningkast 4)
Side2 (terningkast 2)

3 kommentarer

missM

14.03.2010 kl.23:14

Jeg hadde egentlig litt lyst til å se den filmen, men etter å ha hørt diverse annmeldelser tror jeg at jeg venter til den komme på DVD :) Var selv på kino i dag og så Alice i Eventyrland. En filme helt etter min smak. Jeg elsker fargerike (noe ikk TIm Burton helt er men...) fantasifulle eventyrfilmer!

Men så til knekkebrødene, de er så enkel å lage. Forberedelsene tar deg maks ti minutter. Og så lenge du bare lager et tynt lag så blir de sprø! Bør virkelig prøve å lages, de er så gode også :) Du kan liksom ikke gjøre feil. (Kjeks har jeg aldri prøvd meg på, så det vet jeg ikke hvordan man lager ;) )

Pearl

15.03.2010 kl.10:45

Jeg har veldig lyst til å se denne filmen, ikke fordi dette er en typisk film jeg vil like, men det er et eller annet som trigger litt her...

Men, det blir nok til å vente til den kommer på DVD.

18.03.2010 kl.12:16

Foreldrene mine har sett denne filmen forrige uke og digger den :D Spørs om jeg og må se den da .

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits