Små ord og store følelser

Slår et lite slag for Hans Børli, jeg. Det har seg nemlig slik at han uttalte noe som har blitt et av mine favorittsitater. Det var derfor en hyggelig overraskelse for meg å lese  "Dagens sitat" i boksen som ligger på bloggen min i morges. Daglig kommer det et tilfeldig sitat opp. Anbefaler deg gjerne å kikke innom for å se på sitatet så ofte du har lyst. :-) I dag kunne jeg altså kose meg med dette flotte sitatet:

"Å skrive er et spørsmål om å finne små nok ord til store nok følelser."

Noe å tenke på når man skriver i vei, kanskje... ;-) 

Ord strekker ofte ikke til når man skal skrive om noe så stort og mektig som følelser. Selv er jeg et følelsesmenneske på godt og vondt og skriver gjerne under på Børlis utsagn. Det er vanskelig, i hvert fall for meg, å sette ord på hvordan jeg egentlig føler meg. Jeg forsøker, og kan klare å komme et stykke på vei, men det å finne ord som er tilstrekkelig for å få fram det hele og fulle bildet, skal mye mer til enn hva i hvert fall jeg er i stand til. Dette gjelder for øvrig enten man skal formulere seg skriftlig eller muntlig. Imidlertid er ikke det til hinder for at jeg forsøker. ;-) Jeg mener det er viktig å prøve etter beste evne å kommunisere hvordan man egentlig har det med sine nærmeste. God kommunikasjon er vesentlig for mennesker og en forutsetning for å få et mellommenneskelig forhold til å kunne fungere på sikt. Dette vet jeg jo, og derfor prøver jeg etter beste evne å sette ord på det meste når det er behov for det. Er visst litt dyp her akkurat nå... ;-)


Jeg har et følelsesladet øyeblikk i studio.
Foto: Benn Peter

Har ikke noen spesielt følelsesladde inntrykk å dele med dere akkurat nå, så jeg hopper tilbake til det mer trivielle hjørnet! Skal skynde meg å poste dette for vi er på vei til kino. Lenge siden sist, og jeg gleder meg... Forteller mer i kveld - ha det fint imens, da! ♥

3 kommentarer

Margrethe

14.03.2010 kl.18:58

Håper det er i orden at jeg også la inn dages sitat på min blogg!!!!!

FrøkenMeg

14.03.2010 kl.19:30

Det var et veldig godt sitat :) Tror ikke jeg har hørt det før, men det stemmer jo utrolig godt.

Haha... Jeg fikk forresten helt sperre her når jeg skulle kommentere angående kommunikasjon :P I grunn litt ironisk, siden jeg egentlig har veldig mye jeg skulle sagt om det temaet :D Nei, det var visst ikke helt dagen i dag!

Håper kinoen var en suksess!

Med andre ord

14.03.2010 kl.23:36

Margrethe: Selvfølgelig! Det står du da helt fritt til. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits