Fredag med dagens vin og soooool!

I dag stråler sola over Sandnes!
Jeg benyttet finværet til å kjøre en tur nedover Jæren tidligere i dag og kikket etter vårtegn og spennende fotomotiv. Var egentlig ikke all verden jeg fant... Det som imidlertid var påfallende var de enorme vannmengdene overalt. Jorder og veier svømte over og lagde problemer, spesielt for bøndene. På denne tida pleier bøndene på Jæren å være i full gang med våronna, men i år venter den litt på seg. Snøen er nesten helt borte nå, etter en periode med mildvær, sol og regn, men det er fremdeles tele i jorda. Om ikke lenge vil nok uansett den kjente lukta av vår være å kjenne overalt i distriktet vårt. Hvis noen skulle være i tvil om hva slags lukt jeg mener, er det bare å spørre. Hehe.

Vel hjemme igjen har min flinke datter Astrid lagd scones med ost til oss. Hun lærte dette på skolen i går og da må det som seg hør og bør testes ut hjemme også. Sconesene er nettopp ferdige og Astrid har ryddet og vasket opp etter seg. Jepp, hun er vel dressert! ;-) Nå lukter det deilig nybakst her og jeg gleder meg til å smake!

  
Sconesdeigen formes og deretter ligger de ferdig stekte og fristende på stekebrettet. :-)
I kveld venter runde nummer 2 av Norske talenter. Synes premieren forrige fredag var lovende, og jeg gleder meg til å sette meg ned og se fortsettelsen sammen med familien i kveld. Litt senere på kvelden er vi klare for fredagsvinen vår igjen. Denne gangen står en spansk variant på menyen. Det er en Pesquera Ribera del Duero, 2006. Satser på at den gjør nytta si! ;-) Kjenner ikke til prisen, da den var en gave til Benns 40-årsdag. Hvis du vil ha noen vintips til en rimelig penge kan du lese denne testen, som tar for seg viner til under 120 kroner uavhengig av opprinnelsesland. 

Har du et godt vintips til Benn og meg, legg det gjerne igjen i kommentarfeltet. Ikke alltid like enkelt å finne juvelene i jungelen, synes vi. ;-)

Ønsker deg en herlig fredagskveld!

3 kommentarer

Margrethe

12.03.2010 kl.18:15

Jeg fant fotomotivet mitt på kjøkkenbenken......

Margrethe

12.03.2010 kl.18:17

Drikker dere bare rød?

Med andre ord

12.03.2010 kl.18:20

Margrethe: Ikke alltid man trenger å gå så langt for å finne gode motiv. Har ikke fått vært inne på bloggen din og "sjekket" enda i dag, men det blir... :-)

Vi drikker litt hvitt i ny og ne også, men det blir mest på terrassen om sommeren og til reker og sånn... Har du tips?

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits