Huslige sysler, Kamille og Beth Hart

Dagen ble slettes ikke så verst, den... Det ble nok lite ut av husarbeidsplanene jeg annonserte tidligere i dag. :-P Har derimot begynt å sy på putene jeg snakket om for en liten tid tilbake. Vi trenger noen nye puter i kosesofaen vår, og da jeg fant et stoff med avispapirtrykk ved en tilfeldighet, slo jeg til! Jeg er godt i gang, men ikke riktig ferdig. Lover bilder etterhvert, når putene har funnet sin tiltenkte plass i sofaen.

I kveld kjørte Benn og jeg Anna til turningen i Sandnes. Mens hun fikk brukt den lille, spenstige kroppen sin til saltoer og andre akrobatiske øvelser, var vi voksne en tur på Kvadrat. Hadde en god dag og klarte å gå inn i en klesbutikk, prøve to plagg og kjøpte dem begge, uten å bli svimmel! Det var ei deilig kosejakke til innebruk (lilla, selvsagt), og ei svart ytterjakke, som er fin å bruke nå utover våren. Vi var også innom Åhlens, hvor jeg falt for et gedigent påskeegg og matchende servietter, som fikk bli med oss hjem. (Går jo raskt mot påske nå!) Et litt mindre hyggelig ærend tok Benn seg av. Vi måtte nemlig reklamere på Astrids drøyt et år gamle PC. Den hadde fått flere "sykdommer" og måtte leveres inn, og den trådløse musa hadde sluttet å virke. De ansatte var imidlertid imøtekommende. Astrid fikk ny mus uten diskusjon og butikken tok imot PC-en for reparasjon. Vi rakk også å drikke hver vår kaffe latte og dele et kakestykke før Anna var ferdig turnet for denne gang. 

Da vi kom hjem lå dette i posten og ventet på meg:Jeg har i flere år abonnert på Kamille og vært en fornøyd abonnent. I dag lå ny regning med bladet, og jeg kommer nok til å betale den for å motta bladet i ytterligere et halvt år. Det er koselig å kunne sette seg godt til rette i sofaen og bla, nyte, lese og kikke i bladet som er skrevet på en lett og underholdende måte, med variert og trivelig innhold. Kamilleabonnementet er en hverdagsluksus jeg velger å unne meg. :-) Når dette er postet klarer jeg nok ikke holde fingrene fra bladet lenger... ;-)

Tips: Leser du Kamille? Hvis du bruker et par minutter på å gi tilbakemelding her på hva du synes om det siste nummeret, kan du vinne flotte solprodukter. :-)


Beth Hart: "Lay your hands on me"

Legger ved ei låt til dere i kveld, jeg... Det er en av våre favorittartister som synger, nemlig Beth Hart. Vi var på en konsert med henne i Stavanger for et par år tilbake, og det var helt rått. Hvis du ikke kjenner til denne dama, får du et innblikk her. Liker du det du hører, er det jo bare å søke deg fram til flere godbiter. :-)

2 kommentarer

FrøkenMeg

11.03.2010 kl.21:16

Høres ut som du fikk en fin dag:) Gleder meg til å se resultatet av syingen din!

Håper du får en fin kveld med bladet ditt ;)

Maria Mohn - plateaktuell i 2010!

11.03.2010 kl.21:18

Hun er dødsbra! Skikkelig sjel.

Gleder meg til å se putene, flink du er :)

Høres kos ut å abbonere på Kamille, deilig å drømme seg litt vekk etter en lang dag :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits