Har alt en ende?

God morgen, alle herlige der ute!

Jeg er ikke oppe og hopper, men i alle fall oppe. Dagens planer er ikke så store og omfattende. Dagen blir nok litt til etter hvert som den går. Anna skal kjøres til turn i Sandnes seinere i dag, og ellers er det som vanlig mange ting jeg burde ha gjort. :-P  I den forbindelse kom jeg på en ting... Det sies at alt har en ende... Gjelder det for husarbeid også!?

Joan Rivers sa en gang:
"Jeg hater husarbeid! Du rer senger, tar oppvasken - og seks måneder senere er det på'n igjen."

Må jo smile litt av den, da...Smiler ikke alltid av alt husarbeidet, det innrømmer jeg enkelt, men pleier allikevel å ta et lite tak litt oftere enn fru Rivers. Kanskje dagen i dag blir en huslig dag? Litt tidlig å bestemme seg enda, synes jeg... Hehe. Hvis jeg avventer litt har dagen kanskje gått fra meg innen jeg får begynt? ;-)

Nyt dagen din, du også!! ;-)

2 kommentarer

Margrethe

11.03.2010 kl.11:02

Jeg har gode forsetter om å være husmor i dag og rydde og vaske huset, men så var jeg så heldig at min mann sendte meg en sms om at han kunne da hjelpe meg.......jepp!

Georgine

11.03.2010 kl.16:08

Går konstant med dårlig samvittighet, er singel så må gjøre det meste selv, fordi det er alltid noe som burde vært gjort.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits