Gratulerer med dagen, kjære bloggvenninne!

I dag fyller min kjære bloggvenninne, Gunn Berit, 37 år!

Jeg vil gratulere henne sååå mye med dagen! ♥ 

Gunn Berit: Du har jo allerede feiret dagen med alle dine kjære rundt deg. Det blir nok litt markering i dag også, tenker jeg. ;-) Jeg har i løpet av den forholdsvis korte tida jeg har "kjent" deg funnet ut at du er ei varm og flott kvinne med et stort hjerte. Det er litt artig at vi har mye til felles og det skjer ofte at vi kjenner oss igjen i det den andre skriver. Du har alltid en positiv vinkling på innlegg og kommentarer og det er veldig kjekt at vi har funnet tonen så godt. Håper dagen din i dag blir alldeles suveren og at du får en fantastisk tur til Praha sammen med din kjære Lars-Erik i morgen.


Med de aller beste ønsker for dagen din, Gunn Berit!!

2 kommentarer

Gunn Berit

10.03.2010 kl.20:05

Nei og nei. Nå er jeg imponert, dette var utrolig hyggelig av deg. Jeg fikk en liten tåre i øyekroken her, og må si jeg ble både rørt og glad! Dette må være den flotteste gratulasjonen jeg har fått noen sinne. Og for en vakker sang!! Vi er på vei ut døra for å swinge oss litt på kurs. Satser på at kneet er med, for det kjennes faktisk bra ut i dag. :) Får smi mens jernet er varmt :D Vi blogges kanskje senere i kveld. Om ikke kommer jeg sterkere tilbake på mandagen..:))

Tusen tusen takk for den flotte oppmerksomheten!! Gleder meg til å fortsette å blogge med deg! <3<3<3 Du er ei flott dame som jeg er så utrolig glad for å ha blitt kjent med!

altvel

11.03.2010 kl.08:27

Gratulerer til Gunn Berit som fylte år i går..! Nå ble hun glad, ser jeg.. koselig!

Takk for at du stakk innom bloggen min på morgenkvisten,

og ha en fin dag videre!

Hege O)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits