Kr. 0,- i årsavgift

Regningen på årsavgiften har kommet til oss igjen!

Denne avgiften kommer like sikkert som at bladene faller av trærne om høsten, og vi elsker å hate den. Årsavgiften er en avgift vi ikke kan komme oss unna hvis vi skal kunne benytte oss av den "luksusen" det er å ha egen bil. Den er, så vidt jeg vet, littegrann gradert etter bilens motortype. I den grad en årsavgift for å ha bil skal kunne forsvares, burde den nok heller vært gradert etter den enkeltes behov. Er det virkelig mening i at man skal betale rundt 3000 kroner årlig for å ha bil hvis man er dårlig til beins, er avhengig av å kjøre barna i barnehagen eller handler mat for sin syke bestemor? Er det luksus å ha bil hvis man bor på landet og kollektivtransport er et tilnærmet ikkeeksisterende fenomen? Eller eksisterer årsavgiften ene og alene for å dekke Statens evige søken etter mer og mer penger? Jeg er ikke politiker og kun normalt samfunnsengasjert så jeg spør fordi jeg lurer. 

Jeg kaster engasjert blikket på en artikkeloverskrift som gir mulighet for å slippe årsavgiften. Jeg klikker meg ivrig inn på artikkelen og tenker at dette er noe for meg! Leser deretter at Broom vil betale årsavgiften for noen som har en god grunn til å slippe. Det har ikke jeg. Uheldigvis, men sant. Jeg har ingen spesielle utgifter, skader eller problemer av en eller annen art som gjør at jeg fortjener det. Når årsavgiften først har kommet til meg, forstår jeg at jeg må betale den. Helt selv! Derfor tenkte jeg at jeg kan tipse deg om denne muligheten. :-) Har du en god grunn til å slippe å betale årsavgiften din? I så tilfelle kan du følge denne lenken for å delta. Tvi tvi!

3 kommentarer

Jeg utstår bare ikke den regninga!!:(.....som alle andre regninger;)
Æsj, det er ikke særlig kult med regninger sånn generelt, nei....

Slippe årsavgifta, ja...! Hmm. Hadde jo vært kjekt :)

Du lager fotobok? Det er så moro å gi bort, jeg lager det hver jul :) Ble utrolig fornøyd sist gang, da brukte jeg japan photo, hva bruker du? :)

Med andre ord

08.03.2010 kl.22:44

Maria Mohn: Jeg bruker Elkjøp sin software både til fotokopier, kalendre til besteforeldrene før jul og nå altså fotobok. Min erfaring er at de leverer god kvalitet til helt ok pris. Enkel og greit å jobbe med, er det også.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits