En stille time og en fotooverraskelse

Akkurat nå nyter jeg en etterlengtet rolig time. Den eneste lyden som forstyrrer den totale husfred er lyden av oppvaskmaskinen som flittig jobber for at jeg skal kunne hvile meg litt.

Andrine er på korøvelse, Anna på turn, Astrid har gått til ei venninne og Benn har reist på fotokurs. Selv nyter jeg å ikke ha noen planer eller "have to dos" ("nynorsk" ord for plikter!) en times tid framover. Hva er da mer naturlig enn sette seg godt tilrette i sofaen med PC-en på fanget og logge seg inn på bloggen? ;-) 

Det har vært en nydelig vårdag i Sandnes i dag. Jeg satt ute på terrassen en knapp time og hørte småfuglene kvitre ut at nå er det vår. Jeg hørte også snøen smelte. Ja, jeg gjorde faktisk det. Hehe. Snøen som smeltet til vann fra takene sildret nemlig i takrennene og lyden var som den vakreste musikk i mine ører.

I ettermiddag har alle mine tre frøkner vært hos frisøren. Mor måtte selvsagt være med for å forsikre seg om at prinsessene ble værende nettopp det. ;-) Vi prøvde en ny frisør for anledningen, og jentene og jeg ble veldig fornøyde. Billigere enn den forrige var det også, i tillegg til at den ligger i gangavstand. På den måten fikk jeg meg en liten spasertur i finværet. Det er skikkelig mye slaps på gangveiene nå, men om ikke mange dagene er det nok tørt og fint. Håper jeg. ;-)

Da jeg kom hjem fra frisøren var jeg skikkelig gåen. Det er ulempen med å prøve seg ut på noe for tida. Jeg orker veldig lite og kom hjem med større nakkesmerter enn vanlig og var så svimmel at jeg knapt klarte å stå på bena. Det er ikke spesielt oppløftende å ville så mye, og gang på gang få seg en nedtur når man forsøker. Blir i dårlig humør av å tenke på at jeg ikke engang mestrer å følge jentene til frisøren. Håper virkelig nevrokirurgen har noe smart å komme med når jeg skal dit om en måneds tid. Jeg vil bli bedre og fungere godt hjemme og på jobben igjen snart!

Nå ble jeg avbrutt av en koselig telefon! :-)
En venn av oss har begynt med innramming og lurte på å få bruke et par av bildene mine i utstillingen sin. Det får han selvfølgelig. Jeg synes jo det er en kjempefin anledning til å vise fram hobbyen min og føler meg litt stolt av at han spurte meg. Nå gjelder det bare å velge ut et par bilder som jeg er fornøyd med. Og en ting kan jeg love dere! Jo mer man fotografer og jo mer man kan om bilder, jo mer kritisk blir man til egne bilder. Blir nok ikke lett å velge ut, men jeg får følge magefølelsen. Det pleier å være en grei pekepinn på hva som fungerer.

Kan vel ikke slutte av dette innlegget uten å legge ved et bilde? Hehe.


Orkidé. Lyssatt med en spot plassert bakfra.

Nå venter Stavanger Aftenblad og en kopp Caramelkaffe på meg... Litt senere skal jeg kose meg med fortsettelsen av Farmen. Greit med litt lett underholdning fra tid til annen. ;-)

7 kommentarer

Helene

08.03.2010 kl.18:10

Et av de bedre orkide- bildene jeg har sett her. Gode detaljer og pent lys.

:) Nydelig med andre ord. Selv ville jeg nok hatt et litt annerledes utsnitt, men ellers er det nydelig.

Med andre ord

08.03.2010 kl.18:22

Helene: Tusen takk for konstruktiv kommentar til orkidébildet mitt. Jeg er godt fornøyd med utsnittet selv, men det er jo smak og behag.

Har kikket på bloggen din og sett litt på de fine makrobildene dine. Du er flink!

Gunn Berit

08.03.2010 kl.19:42

Du må fortelle oss hvilke bilder du velger da! :)) Jeg har også inntatt horisontalen på pcn og blogger litt. Deilig. Ikke godt å ha så vondt. Og jeg vet alt om å ville, men ikke kunne.

anettesbokboble

08.03.2010 kl.22:46

Vi har hatt snøstorm her hos oss i dag, våren lar visst vente på seg. Jeg har vært fin i nakken i helgen, men etter en arbeidsdag kjenner jeg det godt igjen. Må prøve å være flink til å slappe av, men det er ikke så lett! Så koselig at bildene dine skal brukes til utstilling! Jeg fikk meg også en hyggelig overraskelse i dag. En journalist i lokalavisen hadde vært innom bloggen min og hadde lyst til å skrive en liten sak om akkurat det. Hun kom innom meg i dag før jeg dro på jobb, så nå kommer jeg i avisa :D

Med andre ord

08.03.2010 kl.22:51

anettesbokboble: Så gøy, Anette! Ikke bare kommer du i avisa, du kommer også til å få skyhøye besøkstall. Ja, dette var artig for deg. :-D

Hvis det kommer på avisas nettutgave, må du linke til saken så vi som ikke får lokalavisa di i posten også får se. ;-)

anettesbokboble

09.03.2010 kl.19:24

Ja, jeg er fryktelig spent på om det kommer med! Skal prøve å ordne en link :)

fashionfrua

10.03.2010 kl.16:18

Nydelig bilde, Hege:))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits