Blue, #1: VW Boble

Blå er på topp 3-lista over mine favorittfarger. Øverst ligger nok lilla, som jeg har blogget om tidligere, men deretter kjemper blått en hard kamp med svart og rosa om andreplassen.

(Kommentar fra Astrid, som tittet bortom her: "Da har du jo topp 4-liste, da, hvis du har med både rosa og svart..." :-P)

Siden jeg har stor sans for blått, har det blitt mange bilder med blått som hovedfarge på minnebrikken min opp gjennom årene. Tenkte å vise dere noen av dem framover. Starter i dag med en gammel herlighet av en bil. Det er en VW Boble, som sto så fint parkert på Langstranda i Bodø i påsken for tre år tilbake og skrek om å bli fotografert.Denne "bobla" har riktignok sett sin bedre dager, men i disse omgivelsene passet akkurat det veldig godt til bildet mitt. Legg dessuten merke til den nyydelige blåfargen den har! ;-)

Nå skal jeg se litt på TV... Hva som står på programmet? Ganske riktig: HimmelBLÅ!

 fotohilsen fra Hege

5 kommentarer

Iv Septembre

07.03.2010 kl.20:04

Så stilig bilde! Den passet i alle fall inn i omgivelsen med de veggene og tingene som ligger rundt om kring :)

Med andre ord

07.03.2010 kl.21:34

Iv Septembre: Tusen takk for kommentaren din.

Jeg har brukt lang tid på bloggen din nå. Av høflighet (og nysgjerrighet!) pleier jeg å kikke innom bloggen til de som kommenterer hos meg. Blggen din holdt meg opptatt leeenge. ;-) Jeg må si bloggen din skiller seg veldig positivt ut blant mengden. Du har utrolig god humor, er kreativ, er like glad i gode sjokolader som meg(!) og tar flotte bilder som du krydrer innleggene dine med.

Jeg kommer garantert tilbake til bloggen din igjen. :-)

Iv Septembre

07.03.2010 kl.21:54

Så koselig at du syntes det, og fint å høre at det ikke bare er jeg som er hektet på sjokoladeboller ;)
Liker når jeg kommer over blogger som har ordentlige bilder hvor de har tatt hensyn til mer enn bare den tingen de skulle fotografere og hvor mobilbilder ikke er hovedinnholdet, så derfor ble jeg glad da jeg så bildet på bloggen din og de andre bildene du har lagt ut. Jeg er ny innenfor det å fotografere, så det er fint å hente inspirasjon hos andre som får det til og for å se hvordan "det skal gjøres" :)

ordiord

08.03.2010 kl.02:52

hærlig..

Georgine

08.03.2010 kl.16:42

Fint bilde, nesten så man får lyst til å være der.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits