Jeg tapte...

i ludo! ;-(Jentene og jeg har blant annet benyttet lørdagskvelden til å spille Ludo. Underveis var det som vanlig stor spenning om hvem som skulle vinne, og det ble klart forholdsvis tidlig at det ikke skulle bli meg.

Å spille brettspill som ludo er en fin aktivitet. Man samles om noe kjekt og utviklende og alle kan bidra uavhengig av alder eller kunnskapsnivå.


Andrine ligger visst an til en 6-er...

Det hele begynte dårlig med at jeg fikk grønn farge på brikkene. Hehe. Det går jo ikke an å vinne noe som helst hvis man skal spille med eller i grønt. I Ludo (og i fotball) er det blått som gjelder (Heia Vålerenga!). MEN som den gode mor jeg er, lot jeg jentene velge farge først. Ikke overraskende ble grønt igjen til meg. :-P

Uansett. Jeg hater å tape, men prøver å skjule det og setter på et noe anstrengt smil. ;-) Jeg evner å glede meg over jentenes suksess, takk og lov for det, men jeg liker ikke å tape, det er bare å innrømme. Det gjelder for øvrig ikke bare i Ludo, bare så det er poengtert. Hihi.


Underveis mot målet. Legg merke til hvor dårlig det ligger an med de
grønne brikkene. Annas gule har allerede funnet sammen til et tårn,
og jeg er en smule misunnelig. Dog ikke verre enn at jeg tok bilde av
elendigheten. Hehe.


Anna gikk seirende ut av dagens Ludorunde, men jeg lover snarlig revansj! ;-)

3 kommentarer

andrine10år

07.03.2010 kl.01:32

så hyggelig. gøy med spill.. Vi spiller mye memodisk kjempe gøy for alle. Vert i ski bakken i mange timer så sanvittigheten er god. ide til å skrive om gitt..

cathrine

07.03.2010 kl.11:06

så bra at du spiller med barna dine da:D

missM

07.03.2010 kl.14:39

Hehe, spill er gøy! Det værste med Ludo er at det går jo ikke ann å jukse heller, du må jo bare ta de terningene du får. Har medfølelese med at grønn er en dårlig farge;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits