Tips om gourmetkrydder

I dag skal vi ha fersk laks til middag. Det er noe vi liker veldig godt, alle 5. Laksen er delt opp i fileter og jeg steker den i ovnen i en ildfast form.

Tipset mitt i dag er bruke Cemo Fiskekrydder p. Det er utrolig smakfullt og godt og gir fisken en ekstra piff smaksmessig.


Dagens fiskemiddag

Som tilbehr har vi kokte poteter og gratinerte blomkl og brokkoli. Ikke s helt usunn start p helga for vrt vedkommende. M nok veie opp litt etter hvert, da! ;-)

Litt tilbake til krydderet... Jeg ble selv tipset om Cemo Gourmetkrydder av min venninne Anne-Kristin for en tid tilbake. Dette er en krydderserie som man kan kjpe p Til Bords av alle plasser. Det finnes i uttallige varianter. Prisen er kroner 47 per boks, og det er vel verdt hver ei krone. :-)

N har jeg disse variantene i hus, og jeg kan trygt anbefale alle tre:

Cemo Potetkrydder, Urtemix og Fiskekrydder.

Potetkrydderet bruker jeg til poteter i all slags varianter og det gir potetene et skikkelig smakskick. Urtemix bruker jeg nesten daglig til all slags kjtt- og kyllingretter. Nam nam!

Utenom litt salt og pepperhar jeg nrmest sluttet benytte annet krydder etter at jegoppdaget dette merket.

Hvis du vil lese mer om Cemo og produktene deres, finner du nettsiden deres her. Derfinner duogs nettbutikk hvor de selger hvalitetsproduktene sine.

Har du erfaring med Cemo Gourmetkrydder? Hva krydrer du maten med?

6 kommentarer

Georgine

05.03.2010 kl.16:39

Spiser normalt ikke fisk, men n var det nesten s jeg fikk lyst p fisk, ser virkelig fristende ut. God appetitt.

Idunn

05.03.2010 kl.16:48

h, kan jeg ikke komme og spise middag til dere?? =P haha. Jeg elsker laks, men siden kjresten ikke tler fisk blir det veldig sjeldent at jeg fr det i meg. Slr til for fullt de dagene han ikke er hjemme da ; )

Med krydder vet jeg ikke helt hva jeg liker best til ting enn, s jeg eksperimenterer med det meste. =D

Margrethe

05.03.2010 kl.17:11

Kanskje jeg ogs ville likt laks da.....

Er kommet trapp likevel p siden min!!!!!
MMMMMMMMM nydeli!!! bruke ovnsbake laks. Frst fjerner alt av bein. Skjrer de i fine serveringstykker, legger en ss rmme p hver bit + 1 ts smr. Krydrer med aromat, citronpepper, skjrgrdskrydder og litt grovsalt. Pakker de inn i folie og har de i ovn ca en hal time. Nydeli me fltepotet, blomkl, brokkoli og gulrtter, lag gjerne en fltesaus som e litt spicy eks chilli til. + hvitlksbaguetter

Gunn Berit

05.03.2010 kl.20:09

Vi har potetkrydderet, wokkrydder og vaniljestang i den serien der. Nydelig. De selges p ultra her! :)) Hrtes helt herlig ut. Her er hamburgerne inntatt. Fantastisk godt!! :)) N skal vi se p Lyngb og Hrland! :)

Med andre ord

06.03.2010 kl.12:56

Tusen takk for koselige kommentarer og innspill. Jeg kan love at det smakte veldig godt. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornyd mamma til 3 skjnne jenter p 11, 16 og 17 r, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjre Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interir, reiser, lrerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene p bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil n meg p e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits