Tips om gourmetkrydder

I dag skal vi ha fersk laks til middag. Det er noe vi liker veldig godt, alle 5. Laksen er delt opp i fileter og jeg steker den i ovnen i en ildfast form.

Tipset mitt i dag er å bruke Cemo Fiskekrydder på. Det er utrolig smakfullt og godt og gir fisken en ekstra piff smaksmessig.


Dagens fiskemiddag

Som tilbehør har vi kokte poteter og gratinerte blomkål og brokkoli. Ikke så helt usunn start på helga for vårt vedkommende. Må nok veie opp litt etter hvert, da! ;-)

Litt tilbake til krydderet... Jeg ble selv tipset om Cemo Gourmetkrydder av min venninne Anne-Kristin for en tid tilbake. Dette er en krydderserie som man kan kjøpe på Til Bords av alle plasser. Det finnes i uttallige varianter. Prisen er kroner 47 per boks, og det er vel verdt hver ei krone. :-)

Nå har jeg disse variantene i hus, og jeg kan trygt anbefale alle tre:

Cemo Potetkrydder, Urtemix og Fiskekrydder.

Potetkrydderet bruker jeg til poteter i all slags varianter og det gir potetene et skikkelig smakskick. Urtemix bruker jeg nesten daglig til all slags kjøtt- og kyllingretter. Nam nam!

Utenom litt salt og pepper har jeg nærmest sluttet å benytte annet  krydder etter at jeg oppdaget dette merket.

Hvis du vil lese mer om Cemo og produktene deres, finner du nettsiden deres her. Der finner du også nettbutikk hvor de selger hvalitetsproduktene sine.

Har du erfaring med Cemo Gourmetkrydder? Hva krydrer du maten med?

6 kommentarer

Georgine

05.03.2010 kl.16:39

Spiser normalt ikke fisk, men nå var det nesten så jeg fikk lyst på fisk, ser virkelig fristende ut. God appetitt.

Idunn

05.03.2010 kl.16:48

Åh, kan jeg ikke komme og spise middag til dere?? =P haha. Jeg elsker laks, men siden kjæresten ikke tåler fisk blir det veldig sjeldent at jeg får det i meg. Slår til for fullt de dagene han ikke er hjemme da ; )

Med krydder vet jeg ikke helt hva jeg liker best til ting ennå, så jeg eksperimenterer med det meste. =D

Margrethe

05.03.2010 kl.17:11

Kanskje jeg også ville likt laks da.....

Er kommet trapp likevel på siden min!!!!!
MMMMMMMMM nydeli!!! Æ bruke å ovnsbake laks. Først fjerner æ alt av bein. Skjærer de i fine serveringstykker, legger en ss rømme på hver bit + 1 ts smør. Krydrer med aromat, citronpepper, skjærgårdskrydder og litt grovsalt. Pakker de inn i folie og har de i ovn ca en hal time. Nydeli me fløtepotet, blomkål, brokkoli og gulrøtter, lag gjerne en fløtesaus som e litt spicy eks chilli til. + hvitløksbaguetter

Gunn Berit

05.03.2010 kl.20:09

Vi har potetkrydderet, wokkrydder og vaniljestang i den serien der. Nydelig. De selges på ultra her! :)) Hørtes helt herlig ut. Her er hamburgerne inntatt. Fantastisk godt!! :)) Nå skal vi se på Lyngbø og Hærland! :)

Med andre ord

06.03.2010 kl.12:56

Tusen takk for koselige kommentarer og innspill. Jeg kan love at det smakte veldig godt. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits