Helg igjen!

Når helga står for døra kjenner jeg at humøret stiger noen hakk bare ved tanken!

Plutselig er det fredag igjen og vi har to dager til kos og samvær foran oss. Det er dessuten premiere på Norske talenter i kveld, og det må vi jo få med oss. Ukeavslutning på Farmen i morgen like så. Bortsett fra TV-titting er det håndballkamp for Astrid igjen i morgen, men ellers tar vi det litt som det kommer. Håper jo på at værgudene kan stabilisere våren litt, for sånn som det har vært denne uka har vi gått gjennom alle 4 årstidene i løpet av minutter. Jeg har sittet mine første minutter på terrassen for sesongen, men det har også lavet ned med nye snømengder, dessverre. I helga vil jeg ut å kjenne vårsola varme! Hehe.

Noe som skaper stemning i heimen på denne årstida er dessuten friske tulipaner til helga. I går hadde de 15 fine tulipaner på Maxi til bare 59 kroner, og da slo Hegemor til! ;-)Med dette ønsker jeg alle kjente og ukjente der ute ei strålende god helg!
Benytt deg av mulighetene som byr seg, oppfordrer jeg. ;-)

2 kommentarer

anettesbokboble

05.03.2010 kl.13:50

God helg til deg også :)
Go hælg!!!

vårstemning....hmm e ikkje der enda, vil ha litt mer onkli vinter å dn ser ut å komme her nord no. Må få kjørt litt skuter, stått på ski, isfiska og dratt på tur.

Vinterhilsen fossvollpia :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits