Vinn festdrakt

17. mai kommer alltid veldig raskt på meg. Som regel blir det litt styr uka før for å få handlet inn det siste jentene trenger av klær og tilbehør til den store dagen.

Mine jenter har pleid å gå i bunad eller festdrakt på 17. mai.  Da må det jo litt planlegging til i forkant for å vurdere hvem som skal ha hvilken drakt, må noe sys ut og/eller ned, må vi investere i ny drakt dette året eller klarer vi oss med de vi har et år til? Det er veldig fint at jentene kan arve av hverandre, men det krever litt planlegging. ;-)


Andrine poserer i Rondastakk, som var en gave fra hennes bestemor til eldstejenta Astrid da hun var drøyt 1 år. Denne drakta er veldig praktisk i forhold til at man kan sy den ut og inn, opp og ned etter behov. På bildet var Andrine knapt 3 år og hun benytter samme drakt nå 4 år senere. Den er beregnet på barn opp til ca 10 år.

I dag har jeg deltatt i en konkurranse i regi av Kamille hvor man kan vinne en ny og flott festdrakt. Jeg er fornøyd abonnent på Kamille, og pleier også ofte å kikke innom nettsida deres. Tenkte jeg kunne tipse dere om den konkurransen, selv om det betyr at min sjanse til å vinne da blir litt mindre. ;-P

Hvis du har barn som trenger ny festdrakt til 17. mai og ønsker å delta finner du konkurransen her.

Tvi tvi til oss alle! ;-)

6 kommentarer

FrøkenMeg

04.03.2010 kl.08:29

Tusen takk for tips;) Nå har du fått deg en konkurrent;)

Snuppis hadde festdrakt fra NameIt i fjor, og vi fikk masse skryt for den... Synes de er kjempefine!
Gu kor fin drakt ho hadde. Håpe æ får guttan mine t å ta drakt, æ syns mainnfolk i bunad eller drakt e tøft!
Gled dere masse til Tyrkia tur!! Det er fantastisk der!!

Maten er kjempe god og folket er så herlige!!
Sv; Så utrolig koselig å høre!!! :) :) Jeg blir veldig glad :) :) Trenger mange som dere så plata kan bli en liten suksess...! Det hadde vært no :)

17. mai-drakt, ja! Lille gutten min har nok kanskje vokst inn i sin nå, den har vært for stor i 2 år..! Hehehe :)

ordiord

04.03.2010 kl.21:39

Så ei flott dukke. heldig som har jenter du da.. ;-) heldig jeg også har 3 hjemmelagde gutter, en gutt på lån. kaller alle kjærlighetsbarn,men han er spessiell kjælighetsbarn som ble født i hjertet vårt. Noen kaller der foster barn.Så har vi ei jente på lån nå i 2 helger i mnd. Så deilig å ha jente i huset. Endelig rosa å jente ting. Hyggelig blogg du har så takk for hyggelig blogge tid med deg. ;-)
fin blogg! Kommenter gjerne tilbake :D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits