En herlig følelse!

Nå er jeg glad. Jeg kjenner gode og varme følelser strømme langt inn i hjerterota!

Vi har nemlig omsider fått bestemt oss for sommerferie og reisen er bestilt. I år går turen til Alanya i Tyrkia i perioden 19. juni til 3. juli. Det blir veldig spennende. Vi har aldri vært i Tyrkia før, og har for å være helt ærlig, vært litt betenkte. Det er jo en kjensgjerning at nordmenn synes tyrkere generelt og tyrkiske selgere spesielt kan være en smule pågående. ;-) Men vi har fått mange innspill fra naboer og venner som har vært i Tyrkia de senere årene og har masse lovord å komme med, så vi tar sjansen!

Tidligere sydenturer har stort sett gått til spansktalende steder, med en stor overvekt av Gran Canaria. I år fant vi ut at vi ville prøve noe nytt. Valget falt da på Fougere leilighetshotell i Alanya og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er godt fornøyd med valget - så langt. Så gjenstår det å se om forventningene blir innfridd...

    
Bilder fra uteområdet lånt fra www.fougerehotel.com Ser det ikke herlig ut? :-)

Noen av dere som har vært i Alanya og/eller har kjennskap til dette stedet? Hadde vært fint å høre fra deg i tilfelle. :-)
Har du ferieplanene klare?

11 kommentarer

Thea Kristine

03.03.2010 kl.15:06

ååh, så gøy! :)

ja, vi skal til tyrkia i mai :)

Silje

03.03.2010 kl.15:26

Gled dokk Hege!

Me har vært både i Alanya og Side... Kjempe plasser begge deler.

Sga ner igjen 30 juni - 14 juli (Side, Pegsos World)

E spesielt klar itte denne vinteren me har hatt iår;)

Bare overse selgerne så gidde di iche å masa, me kjøre den taktikken og den fønke;))

Idunn

03.03.2010 kl.16:44

Heldiggriser ;P Nå blir jeg litt misunnelig merker jeg ;) hehe. Har ikke vært i Alanya, men har vært i Kemer. Ikke vet jeg hvordan de to byene ligger i forhold til hverandre, men det er nå i Tyrkia =) Merket ikke mye til innpåslitne selgere, men fikk utrolig god sevice overalt. Vil definitivt tilbake igjen. Gled dere =D Faren, stemora og brødrene til Knut Haavard er forresten i Alanya hver sommer. Så det må jo være noe bra med stedet ;D

Her er det ikke noen ferieplaner ennå, men vi håper på å få til en roadtrip til Danmark og Tyskland. Om det blir noe av gjenstår å se =)

Gunn Berit

03.03.2010 kl.17:02

Tyrkerne er veldig serviceinnstillte, men går du i gatene i shoppingtiden vil de alltid gjøre alt for å få deg inn i butikkene. Vi lærte fort å ignorere der vi ikke ville inn. Vi latet bare som vi ikke hørte. For de tar ikke nei for ett nei. Jeg har vært i Hellas og i Tyrkia. Og jeg likte Tyrkia bedre. Fordi strendene i Tyrkia er helt herlig, og maten er fantastisk!! Gled dere!! Vet ikke hvordan Alanya er, var i Side, og har veldig lyst å dra dit igjen...vi skal bestille tur nærmere sommeren...får se hva vi velger siden vi skal dra med søsteren til Lars og hun HATER masete folk :D De var i Egypt like før oss nå i november, og de likte seg ikke der pga maset. Og Tyrkia er nok hakket værre. Egypt var ekstremt kjedelig i matveien, ellers så var det veldig fint der også. Nå kan dere nyte tiden fremover og glede dere til varme og bad!! :)
KOR BRA!!!

D bruke å være en del styr frem til man har landa og faktisk bestilt bilettan. no gjenstår d jo bare å gå rundt å glede sæ ! :D Æ e sikker på at dokker får en super tur!

Georgine

03.03.2010 kl.19:07

Tyrkia er helt fantastisk. Har vært der 6 ganger, første gang da barna var ganske små. I Alanya har jeg vært 3 ganger. Selgerne vender man seg fort til, dessuten oppveier alt det andre positive med Tyrkia de pågående selgerne. Pass bare på å ikke se "ny" ut, lat som som dere vært der flere ganger, da mister de fort interessen. Husk å prut, selv om du bare gir en tredjedel av de ønsker for varen har tyrkerne likevel tjent mye på varen.

Lykke til! Forøvrig koselig blogg du har!

Med andre ord

03.03.2010 kl.23:04

Thea Kristine: Ja, vi gleder oss. God tur til Tyrkia!!

Med andre ord

03.03.2010 kl.23:05

Silje: Hehe, ja vi får spille totalt uinteresserte. ;-) Takk for tipset!

Med andre ord

03.03.2010 kl.23:06

c Assisterende livsnyter og sv: Ja, vi har styrt litt... ;-) Men nå er turen i boks og jeg gleder meg masse allerede!

Med andre ord

03.03.2010 kl.23:09

Gunn Berit: Det er jo uansett koselig å ha noen å reise sammen med da. Dere finner nok et alternativ som alle kan være fornøyd med, tenker jeg. Vi merka i bestillingsprosessen at utvalget begynner å minke. Mange har nok vært tidlig ute med å sikre seg sommerferien siden vinteren har vært så kald og lang i år.

Ja, det er godt å ha bestillingen i orden så vi kan begynne å glede oss for alvor! Blir heeerlig!

Med andre ord

03.03.2010 kl.23:11

Georgine: Takk for gode tips. Hehe. Får prøve å se ut som vi nærmest bor der, da. Litt shopping blir det jo selvfølgelig, men vi vil jo gjerne bestemme når og hva vi skal handle selv.

Høres jo lovende ut alt du skriver ellers. Takk for koselig kommentar!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits