Om våren, et avbrekk og litt stripping

1. mars er den første vårdagen.

Jeg leser at rundt i landet er det lite som tyder på vår mange steder. Her i Sandnes, derimot, skinner sola fra blå himmel og varmer godt gjennom vinduene. Innen uka er omme regner jeg med at den siste snøen er smeltet, i hvert fall hvis vi skal tro på værmeldingene, som lover sol og varmegrader hver dag. Jeg skal la dette første blogginnlegget våren 2010 være kort. Synes det er mye mer fornuftig bruk av tida og gå ut og sette meg litt i sola med en god kopp vaniljekaffe mellom hendene og radioen skrudd på Radio Sør. Min gode venninne Heidi er programleder for Avbrekket på den kanalen og er vel verdt å få med seg.


Viktig melding - lytt på radio!


Overraskende nytt?


Eller gladnyheter? Alle foto: Benn Peter

Radio Sør finner du på FM 98,6, eller du kan streame den via www.radiosor.no
Jeg går uansett innhold på dagens Avbrekket ut og nyter at våren har kommet.

Det er foreløpig ikke varmt at stripping føles fristende her i Norge, men i Sydney derimot, har fotografen Spencer Tunick fått tusenvis av mennesker til å strippe for at Tunick skal få tatt noen gode bilder. Bildene kan du se her og her. Imponerende innsats av både fotograf og strippere, spør du meg! Noen som vil strippe så jeg kan ta tilsvarende bilder? Haha.

Med dette lille innlegget går jeg ut og nyter dagen og våren.
Kos deg med det du holder på med, du også!

3 kommentarer

Gunn Berit

01.03.2010 kl.13:24

Så gode linser har du ikke, at du hadde villet tatt bilder av meg naken Hege. Hoho. :) Husker jeg fikk tilbud om å sitte aktmodell for en av Haldens dyktigste kunstner en gang..jeg var 17 år og supersjenert..så du kan tenke deg det var aktuelt liksom. NOT! Her er det best med klær på, så kan folk bruke fantasien litt. For den er helt klart mye flottere enn virkeligheten. Hihi. :) Nyt solstrålene...og send den oppover når du er ferdig med den! :)
Så deilig det høres ut Hege.....men strippingen får vi snakke om 10 kg fram i tid;)))

Margrethe

01.03.2010 kl.16:32

hei og hå! kos deg i solen.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits