Netthandel

Noe av alt det man kan bruke tid til på data'n er å surfe rundt på jakt etter små eller større skatter man bare MÅ ha. ;-)

Det hender jeg handler litt på nettet, både litt klær til jentene og meg selv, men også små interiørfunn kan være veldig interessante. Fotoutstyr er ofte gunstig å handle på nettet, men det er ofte såpass kostbare ting at det ikke akkurat  blir hverdagskost.

Nå har jeg oppdaget en utrolig fin nettbutikk som selger interiørting og også litt klær og annet dill som damer i sin beste alder faller for, derav meg. ;-) Den heter Sofies Villa, og mange av dere kjenner sikkert til den allerede. Klikk på linken for å se selv hvis du ikke kjenner butikken fra før. Jeg lover at du vil finne mye flott. Jeg har bestemt meg for å bestille dette ringstativet derfra:


Ringstativ. Bilde lånt fra Sofies Villas nettside.

Jeg har lenge ønsket meg et ringstativ. Jeg har litt dilla på ringer kan man si, men ringene ligger bare i en kurv og flyter. :-P Jeg ble tipset om dette fine stativet av Trine Pernille i går. Takk, snille du! "Problemet" er bare at jeg må bestille mer! Hehe. Stativet koster bare 79 kroner og de har en minste ordrepris på 300,- Så nå er det valgets kvaler som gjelder. Har jo lyst på masse masse herfra, men har ikke bestemt meg for hva jeg ender opp med enda.

Klikk.no så jeg en artikkel i dag med tips til fornuftig netthandling. Her kan man lese om hvordan man kan unngå feller, spare penger og de har forslag til gode nettbutikker. Vel verdt å få med deg hvis du handler på nettet i ny og ne. :-)

Pleier du å handle på nettet? Har du i tilfelle noen gode nettbutikker å anbefale?

5 kommentarer

Thea

28.02.2010 kl.17:08

Jeg liker ebay og nelly.com :)

anettesbokboble

28.02.2010 kl.17:51

Det ringstativet så kjempefint ut! Jeg har også ringdilla og bare MÅ kjøpe meg en ny ring hver gang jeg er ute og reiser :D

Med andre ord

28.02.2010 kl.19:02

Thea: Mye kjekt å finne på de butikkene, ja. :-)

Emisi

28.02.2010 kl.19:50

Hallo! Nå er det tid for blogganbefaling på bloggen min. Jeg vet dette er en slags reklame, men det må man jo ha for å nå fram til folket!

Bare kommenter mitt siste innlegg, det inneholder kommentargaranti! Les mer om det på min blogg!

Mariell Svendsen

03.03.2010 kl.00:02

Har handla litt på roselille.dk :) mye fint til store og små ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits