Løs på tråden


I hobbybutikken Kreaktiv på Kvadrat kom jeg over dette fargerike motivet i går.

I dag skal Benn og jeg få utløp for fotointeressen vår i form av å gå på utstilling med Anne Øverås på Thrane Gård Galleri i Sandnes. Anne tar masse flotte bilder, blant annet av Jærens fantastiske natur, og vi har store forventninger. Vi går med foreløpig løse og urealiserte planer om en dag å ha en utstilling selv, og det er derfor både fint og lærerikt for oss å se hvordan en flink fotograf presenterer bildene sine og hvordan hun vinkler utstillingen sin. Kanskje har hun en rød tråd som gjennomsyrer bildene, eller kanskje er det mange løse tråder? ;-) Jeg gleder meg til å finne svaret!

Hvis du vil kikke på bilder av Anne Øverås, finner du mange flotte her.

Håper du har noen kjekke søndagsplaner, du også. :-)

4 kommentarer

Utrolig fine landskapsbilder! Skulle ønske jeg var like god med mitt amatørkamera :) Men det får bli en annen gang!
ja det ordner seg alltid for snille piker vettu =) Å så herlig det hørtes ut! Her får jeg vel ikke sett noen krokus før i april tenker jeg, men satser på at det går fort. Det er heldigvis mye som skjer i mars, så mars måned går fort =)

Karoline

28.02.2010 kl.13:25

Sv: Tusen takk :)

Mayse

28.02.2010 kl.17:42

ÅÅÅÅÅÅHHHHHH! Nå veit jeg hva jeg ønsker meg neste gang du vil overraske meg. Ja takk begge deler!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits