Lørdagsshopping

Benn og jeg har vært på shopping i dag!
Det sto opprinnelig to ting på lista over planlagte innkjøp, men vi endte opp med sikkert 20. :-P

Vi skulle på Obs! og kjøpe Cola Zero, som var på tilbud denne uka. Jeg klarer meg ikke uten den drikken, så jeg passer på å hamstre når jeg kan spare noen kroner. Fryktelig uvane med all denne brusen, men noen laster har man vel lov å ha? ;-)Med det samme vi var på Obs! kjøpte vi et glass med Nescafé Green Blend. Har fått en prøve på denne nye varianten i posten. Den inneholder antioksidanter og smaker bedre enn vanlig kaffe, så nå blir det nok litt "grønn" kaffe på oss framover.Benn hadde fått et par gavekort på Kvadrat til 40-årsdagen sin. Jeg hadde jo da selvfølgelig et par gode ideer til hva han kunne bruke dem til(!), og jammen var han ikke enig i at mine forslag var bra nok til at han gikk til innkjøp av både


Erik Bagger kaffekanne

og


Black & Decker skrutrekker

Kjekt å ha!

Vi gikk deretter "tilfeldigvis" innom Kreaktiv hobbyforretning. Der fant jeg et knallfint stoff med avistrykk, som vi fant ut at vi måtte ha litt av. ;-) Kjøpte noen tøffe hjerteknapper også, så nå må jeg finne fram symaskinen. Vi trenger flere puter til kosesofaen vår, så da skal det bli ordnings på det med det første. Skal ta bilder av putene og vise fram når de er ferdigsydd.

Etter en helt nødvendig "kaffe latte med muffins-stopp", bar det videre til IKEA. Der hadde vi planlagt å kjøpe denne fine lampa til den nyoppussede stua vår:


Textur gulvlampe (link)

Dessverre hadde de ikke den lampa inne, så vi får smøre oss med litt tålmodighet en stund til. De hadde imidlertid myyye annet inne! Hehe. Så vi endte opp med armene fulle av kjekke dingser som vi var skjønt enige om at vi bare MÅTTE ha. ;-)

Nå er vi vel hjemme igjen og jeg har "hivi innpå" potetgull med dip til og fått igjen litt energi. ;-) Dette er favorittdipen min for tiden, og det går fort med noen bokser av den, ja:


Santa Maria Cheese dip -
uunnværlig!

Etter en innbringende butikkrunde og masse usunn, men god føde(!), er jeg klar for å lage kylling med tilbehør til middag og deretter blir det OL-titting. I kveld går det i 30 km langrenn og curlingfinale. Med litt rester av gårsdagens rødvin til skal det nok bli en bra kveld, dette også! ;-)

7 kommentarer

Margrethe

27.02.2010 kl.18:12

Du har jammen fått unna mye. Vi har greid å gå på butikken tre ganger nå. Først jeg, så mannen min og så måtte vi sende guttene etter ost.......himmel og hav vi er totalt sløve som ikke får med alt første gang.

anettesbokboble

27.02.2010 kl.18:29

Åå, jeg vil også på Kvadrat!! Håper jeg klarer å få meg en tur dit i Mai :) Potetgull og dip er jo bare det beste som finns! I kveld tenkte jeg å lage en skikkelig kaloribombe av sorten. Smør 2 pk Philadelphia ost utover i en ildfast form. Hell over et glass salsasaus, strø ost over og sett den i ovnen til osten har smeltet. Serveres rykende varm med tortillachips som du dipper neddi! Mmm, jeg gleder meg :)
Det hørtes koselig ut :)

God kveld til deg og dine!

:)

MM

Gunn

27.02.2010 kl.20:24

Ja nå gliser jeg godt her. Den lampa dere venter på har vi i stua vår. Jeg investerte i nye lamper i januar da jeg malte veggen i stua lilla. Kjøpte den stålampa og bordlampa som hører til. I tillegg kjøpte jeg taklampa maskros som jeg har siklet på lenge. :)) Jammen god smak du Hege :D

Ellers ser det ut til at dere har fått gjort noen gode varp. :) VI har også fått med oss tre pk cola zero til 100 kr. :) Jeg elsker den brusen, og drikker nok alt for mye av den :) Men men, som du sier: Noen laster må man få ha. :) Og hos meg finnes det fler..mohahaah. Vi har inntatt hjemmelaget lasagne nå, med tynt tyrkisk brød og salat. Fantastisk godt. :) Straks kommer godisen på bordet. Og OL på tv. Jeg kommer nok til å sitte med laptopen på fanget kjenner jeg meg rett...så du ser nok meg her utover kvelden ja :) Kanskje jeg tar meg en liten drink etterhvert her. :))

Med andre ord

27.02.2010 kl.20:41

anettesbokboble: Den dippen hørtes fantastisk ut. Må prøves ut! ;-)

Med andre ord

27.02.2010 kl.20:42

Gunn Berit: Haha. Vanvittig god smak du har, Gunn Berit!

"Du och jag, Alfred, du och jag!" ;-)

27.02.2010 kl.20:55

Ja ikke sant :DD

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits