Kan den bli FOR stor?

Størrelsen på mannens penis varierer som vi voksne damer vet alt om veldig mye. Oh yes! ;-) Poenget nå er imidlertid ikke variasjonen i våre menns penisstørrelser, men hvordan de bekler herlighetene. Selv for storvokste menn er det nemlig vesentlig å finne klær i passende størrelse, ellers kan man fort ende opp som dette og utsette seg selv for latter fra en hel mediainteressert verden.

Oppfordrer dermed alle storvokste menn til å ta en ekstra titt for å påse at badebuksa faktisk er slik du ønsker at den skal være før badesesongen setter inn!

Som et svar på spørsmålet i overskrifta vil jeg si at det er to måter å se det på. Enten er den for stor eller så er klærne for små. Velg det du synes passer best. ;-)

8 kommentarer

Margrethe

26.02.2010 kl.16:14

hehe....utrolig at de har latt den gå igjennom. Spørsmålet om buksen er for liten eller mannen for stor lar jeg stå åpent!

Thomas

26.02.2010 kl.17:14

Beklager å måtte skuffe deg, men bildet du linker til er fake eller så har mannen en "90%'s ereksjon", noe som ikke er uvanlig blandt gutter/menn i dag, for å virke større.. De sitter og kåter seg opp før de går i dusjen på helsestudioene for å virke større en de andre der inne, teit, men fakta. Det ser mest ut til at det er noe som er stappet ned i badebuksen. Jeg vet i hvert fall at en stor slapp en ikke ser slik ut i en trang badebukse.

Med andre ord

26.02.2010 kl.17:55

Thomas: Koselig at du stakk innom bloggen min. ;-)

Jeg ble nok ikke skuffet etter å ha lest kommentaren din. Jeg synes bildet er morsomt og det at det får oppmerksmhet på VG er jo humor nok i seg selv. Fake eller ikke er mindre vesentlig i mine øyne. Bildet var artig nok det, som en oppladning til helga. God helg til deg!

Gunn

26.02.2010 kl.18:45

Hihi. Smaken er som baken! Noen likern liten andre likern stor...badebuksa ja :)) Jeg likern stor...så kan jeg få ha den overraskelsen inni til gode :) Om jeg ikke allerede kjenner til det som er inni :D God helg Hege!

Mayse

26.02.2010 kl.19:27

For å sitere en mann jeg jobbet med en gang: Det er bedre med en liten kjapp en, enn en stor og slapp en.

missM

26.02.2010 kl.22:57

Hehe, så det bildet der! Synes det var knallbra;)
Moro å se den herre-kommentaren over her, artig hvordan menn ikke unner andre menn større utstyr, hahaha.

Neida.

Jeg syns også bildet er morsomt. Det er helt sikkert planlagt til minste detalj - bare se hvilken snakkis dette har blitt! Reklamen er jo en stor suksess :)

MM

Med andre ord

27.02.2010 kl.12:30

Maria: All reklame er jo god PR. De som står bak dette her vet nok akkurat hva de driver med.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits