Musikk og rødvin

Når fredagskvelden kommer sigende er det lite som slår rolig musikk på spilleren, god rødvin i glasset og godt selskap man kan løse verdensproblemene sammen med. ;-)I kveld satser Benn og jeg på denne vinen for å komme i rett helgemodus. Den er absolutt å anbefale hvis man vil unne seg noe skikkelig godt i glasset!

Så var det musikken... Har tidligere nevnt at vi setter pris på Beth Hart. Ei annen dame som lager musikk som absolutt passer til den rette fredagsmodusen er Cat Power. Hun er en liten favoritt for øyeblikket. Mange av dere kjenner kanskje den rolige, stemningsfulle musikken hennes. Jeg legger ved et eksempel på musikken hennes så du kan få et innblikk i sjangeren dersom hun er ukjent for deg.

Cat Power: "I found a reason"

Selskapet mitt i kveld består av Benn, så da kan det jo ikke bli bedre, eller hva?
Vi skal nok vite å nyte kvelden! ;-)

Håper du har noen gode planer å se fram til for fredagskvelden, du også!


2 kommentarer

Margrethe

26.02.2010 kl.15:29

Dette høres koselig ut. Litt misunnelig igrunn. Vi har huset fult av unger....hehe....hele to gutter. Men føles i hvertfall som det er fult. Vi gleder oss egentlig veldig til neste helg for da blir det kose helg for bare meg og mannen. Vi vet å utnytte alene helgene max.

Gunn

26.02.2010 kl.19:48

nydelig...for en vakker sang! Kjenner jeg savner de alene kveldene...men forsåvidt var jeg så rastløs når jeg var alene med lars jeg, at vi ofte endte ut på byen, eller en pub. Savner de impulsive turene ut ihvertfall. Det å kunne gjøre hva man vil innimellom. Men de kommer da tilbake :)) Alt til sin tid, ikke sant! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits