Tid for å friske opp litt

Når det går mot vår føler jeg alltid for å gjøre noen små forandringer hjemme. Det trenger ikke være så voldsomt eller kostbart. Jeg kommer enkelt i vårstemning hvis jeg bytter til lysere og friskere tekstiler, kjøper et par nye planter og finner fram lys og servietter i litt mer vårlige varianter. Det har jeg planer om å gjøre med det første. :-)

Litt inspirasjon er godt å få når man skal fikse litt innendørs. Det er så mange flinke interiørblogger her på blogg.no som jeg storkoser meg med å lese. Jeg kom dessuten over en interiørartikkel på nettet i dag som var omfattende og allsidig og handler om vårens kuleste interiørtrender. Jeg kunne til min glede lese at jeg ikke er heeelt på viddene når det gjelder interiørtrender og at mye bra er i vente. Blant annet er blå en farge som er på full fart framover og det passer meg utmerket. Jeg har blå detaljer både på kjøkkenet og på badet. Hvis du er interessert i å lese artikkelen finner du den her. :-) 

   
Blå interiørdetaljer fra kjøkkenet mitt.

Normalt sett pleier våren å komme i begynnelsen av mars her på Jæren. Jeg pleier å titte spent i hagen etter de første krokusene en av de første dagene i mars og så går det slag i slag med ulike løkvekster og stauder utover våren. Våren på Jæren er tidligst i landet og en av de beste årsakene til å bosette seg i vårt distrikt, etter min oppfatning. I år har det imidlertid vært en unormalt kald og snørik vinter her hos oss, så det kan nok drøye lenger enn vanlig før det begynner å spire i bedene. Foreløpig ligger det snø på bakken, og vi fikk faktisk et nytt snøfall i natt, men temperaturen ute er på 4 grader pluss, så snøsmeltingen går raskt unna. Jeg merker at det er god varme i sola når den titter fram om dagen så  nå varer det nok ikke lenge før våren ikke bare er å ane innendørs, men at de kjente luktene av vår også møter meg når jeg våger meg utenfor døra. Det er i hvert fall lov å håpe! ;-)


Tulipaner eller fargesterke primulaer er
en sikker vinner for å skape vårstemning.


Begynner du å komme i vårstemning?
Pleier du å forandre litt hjemme når våren kommer?

Håper du har hatt en god start på fredagen din! Hvis ikke sender jeg deg en ekstra god cyberspaceklem til å starte helga med! ;-)

4 kommentarer

anettesbokboble

26.02.2010 kl.13:42

Her i Brønnøysund må vi vel vente til litt uti april før vi kjenner våren komme! Jeg gleder meg :D Syns også det er kjekt å forandre litt inne, og når det begynner å våres er det jo en perfekt tid for forandring. I år blir det nye gardiner på stua og kanskje noen nye rammer. Jeg er fortsatt veldig lilla, så kanskje noen nye pyntesaker, hvem vet!? God helg til deg :D

Idunn

26.02.2010 kl.14:06

Skulle gjerne byttet ut og oppdatert en del på hjemmefronten her også, men det får nok vente til diverse inntekter stabiliserer seg og jeg kan kjøpe noe jeg liker. De blåtingene dine var skikkelig fine =)

Her kommer nok ikke vårstemningen helt med det første. Det er vel nesten en halvmeter med snø i hagen ennå, men det øynes et håp om plussgrader i neste uke ;)

SV: Tusen takk for det :) Ønsker deg en ordentlig god helg også.

Flittig Lise

26.02.2010 kl.16:52

Det er ikke så mye som skal til! :)

ha en finfin helg :D

Med andre ord

26.02.2010 kl.17:46

Flittig Lise: Helt enig med deg i synspunktene dine. Ser at du har vært på klikk.no og fått med deg de nyeste trendene du også. En fin artikkel som viser at litt forandring er på vei, samtidig som det er rom for individuell stil. Dette kan vi like. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits