Dagens sitat

Jeg har en egen, liten fascinasjon for sitater.

Når jeg leser et sitat grunner jeg litt på det (som mormor pleide å si!) og lagrer det, ikke i minnet riktignok, for den lagringsenheten er ikke heeelt til å stole på, men på harddisken. Så tar jeg dem fram og leiter fram noe passende hvis jeg skal skrive noen linjer i et kort, til en tale eller som vedlegg i en e-post. Det er jo ikke alltid man klarer å klekke ut noen gullkorn selv, så det er kjekt å ha noe på lur!

På nettet finnes det også sider man kan finne et uttall av gode (og mindre gode) sitater til enhver anledning. Jeg synes denne nettsida omfavner en del, men kan også anbefale denne.

I dag har jeg lagt til en ny boks på bloggen min som heter "Dagens sitat". Den finner du til høyre, under informasjonen om meg. Her vil det (forhåpentligvis!) hver dag dukke opp et nytt sitat, som jeg kan grunne litt på. Du står fritt til å følge med du også, om sitater er noe for deg.

Som seg hør og bør avslutter jeg dette innlegget med et sitat. ;-)

"Alle dessa dagar som kom og gick - inte visste jag at de var livet!"
Stig Johansson

Grunn litt på dette tankevekkende sitatet midt i hverdagssyslene dine, og så håper jeg du får en strålende torsdag!

3 kommentarer

Idunn

25.02.2010 kl.12:33

Jeg elsker sitater! Jeg greier aldri å huske dem, men jeg prøver å samle dem både i hode, harddisk og små notatbøker... De få gangene jeg kommer på det, så klart.

SV: Ja, det kommer nok til å ta litt tid å venne seg til det nye håret ;-P Og det faktum at jeg ikke lenger ser bra ut rett etter jeg har stått opp - det fungerte (som regel) helt fint før. Men ikke nå. Jaja. Hehe, grandiosa er nok ikke helt favoritten her i huset heller, men som du sa - det fungerer som nødproviant. Og for tiden går det litt mye i akkurat den typen mat - med mindre vi da snylter litt på andre, som man må få lov til litt nå og da.

Pearl

25.02.2010 kl.13:43

Liker boksen ! KJempegod ide :)

anettesbokboble

25.02.2010 kl.17:21

Smart ide! Det finnes jo så mange fine, tankevekkende sitater! Jeg har et som har hjulpet meg i mange situasjoner i livet! "Klag ei at i livet, håp og ønsker har deg skuffet! Tenk hvor ofte du var redd, og deg intet slemt har truffet!"

Klemklem :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits