Jeg er utfordret

Gunn Berit har utfordret meg til å blogge om 10 ting som gjør meg glad. Jeg tar selvfølgelig utfordringen!

Jeg blir glad når

♥ jentene mine er hos oss og vi koser oss sammen
♥ det er sol ute
♥ jeg er i god nok form til å orke noen av alle sprellene jeg ønsker 
♥ jeg har friske blomster i huset
♥ jeg har tatt et bilde jeg er fornøyd med
♥ Vålerenga vinner fotballkamper
♥ Riska J12 spiller gode håndballkamper
♥ Benn og jeg finner på noe koselig sammen, for eksempel lytter til Beth Hart mens vi drikker rødvin og skravler
♥ jeg har gjort et shoppingkupp
♥ huset er rent 
♥ jeg er på blogger'n!


Foto av en glad Hege: Benn Peter

Noen som la merke til at jeg ikke klarte å begrense meg? 10 glade ting blir nemlig fort til 11 når man er så glad som meg! ;-)

3 kommentarer

Dette va koseli lesning. Alle burde sette ord på ka man blir gla av. For lett å komme me alt d som e negativt! Ha en gla kveill videre!

Med andre ord

24.02.2010 kl.22:58

c Assisterende livsnyter og sv: Ja, det kan være en fin ting å tenke gjennom alt man har å være glad for hver eneste dag. Likte den utfordringen der, jeg! Prøv du også, da vel! Jeg utfordrer deg herved. ;-)

Gunn

24.02.2010 kl.23:25

Det er nesten for lite med ti punkter når man første setter igang ja :) Er jo faktisk mye vi blir glad av om vi bare tenker oss om litt :)) Sølv var heller ikke noe å bli lei seg av..(samboeren min er ikke helt enig)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits