Skjebnen, tilfeldigheter eller kanskje noe helt annet?

Jeg er typen til å tenke mye, for mye til tider i følge mine nærmeste.


Tankefull...

Noe av det jeg funderer på når jeg ikke tenker på alle hverdagsutfordringene er mer ekstensielle spørsmål. Er det ikke rart at jeg ble akkurat meg? Hvor stor er sjansen for det, liksom. Jeg kunne jo like gjerne vært en annen. Og hva med jentene mine - er det tilfeldig eller forutbestemt at det ble akkurat dem? Tenk om jeg hadde fått noen helt andre? Hehe. Så er det dette med kjærlighet. Er det tilfeldig at jeg traff Benn eller var det skjebnen? Jeg har så mange spørsmål og så fortvilende få svar. ;-)

Jeg kan jo bli gal av mindre enn å tenke over hvor lille meg passer inn i denne store verden. Stemmer det at jeg lever bare noen år akkurat her og nå og at alt før og etter er ikkeeksisterende eller finnes det noe mer for meg? Jeg er kanskje litt sprø som bruker energien min på å tenke sånne tanker, men tankene dukker bare opp og jeg er heldigvis ikke alene. Det er liksom en liten trøst, da. Ingen vet, men alle gjør seg nok sine tanker og har sin tro om livet i en større sammenheng.

Hver gang jeg hører Lisa Ekdals nydelige "Vem vet" dukker tanker som disse opp og jeg undrer meg stort.

Lisa Ekdal: "Vem vet"

Noe jeg derimot vet er at jeg er veldig takknemlig for det jeg har fått i livet, tilfeldig eller ikke. :-)

Med disse snodige tankene ønsker jeg deg god helg, akkurat sånn som du er!! ;-)

Jeg skal pakke ferdig det siste og reise på flyplassen. Bodø here I come!


7 kommentarer

Helena

19.02.2010 kl.13:19

god tur :)

Det er mange spørsmål som ikke krever svar, men undring :)

Gunn Berit

19.02.2010 kl.14:26

Som om jeg skulle skrevet det selv. Litt ekkelt å tenke på at det kanskje bare er her og nå. Hva skjer etterpå liksom? Ingenting. Stakkar rastløse meg kommer til å kjede meg ihjel...hihi. :) Håper dere får en knall tur til Bodø. Kose dere masse som kjærester!

Idunn

21.02.2010 kl.18:28

Ja, sånne tanker kommer titt og ofte til de fleste, tror jeg ;) Om jeg tenker for mye på det, blir jeg ofte litt redd; hva om det ikke er noe mer? Derfor avslutter jeg slike tanker med en bestemt 'du finner det ut før eller siden'... Men så kommer den nysgjerrigheten da =P Jeg vil vite det nå! ;D hehe.

Gunn

21.02.2010 kl.23:16

Velkommen hjem i dag! Håper turen til Bodø var knall. Du har vært savnet på bloggen :) Åsså bare stikke av sånn da...makan. ;) Du er forøvrig utfordret på bloggen min :))

missM

22.02.2010 kl.00:33

Sånn tenker jeg også. Noen ganger tenker jeg på hvor små vi egentelig er i universet. Jeg får nesten "vondt" av tanken på hvor stor verdensrommet er, hvor slutter det? Hva gjør vi her som er så små i alt det store? Derfor lar jeg vær å tenke på det, for meg er det nesten litt ubehagelig ;) Men jeg tenker også sånn, hvorfor ble akkurat jeg meg, at jeg ser ting innenfra meg, det er rart ;)

Dette er jo ting vi aldri blir å få svar på, hvertfall ikke så lenge vi er her. Men vi kan jo gjette. Jeg tror på skjebnen, men at vi kan spille inn på skjebnen vår. Sånn med tanke på hvem vi møter og velger å være sammen med...

Helena

22.02.2010 kl.10:59

Hei

Det er morsomt å følge med på hva du tenker og blogger :)

sender deg derfor en award :)

Celene
D e greit å tenke over hva og hvorfor vi er til. Hva er liksom vår bit ment til i det store puslespillet. Min brikke trur æ e en liten del av et stort tre midt på høsten, mange farger. Der noen av løvene klamrer seg fast. mens andre daler stille ned mot bakken. :D

Alltid like koseli å lese din blogg. ha en fin kveill videre!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits