All mediaomtale er god PR

Et lite innlegg for å følge opp det jeg skrev i går angående våre kjære curlinggutter, som i tillegg til å prestere på isen, også er opptatt av bekledning og fashion!

I følge VG blir nemlig de norske curlinggutta latterliggjort for buksene sine, men det hever de seg nok sikkert enkelt over med et smil. Kan jo hende buksene rett og slett er et PR-stunt for å få oppmerksomhet rundt seg selv, eller for å psyke ut sine motstandere, for alt vi vet. All omtale er god PR og curlinggutta skal visstnok være på de flestes lepper i OL-byen etter hva jeg har hørt. Siste nye nå er at buksene hylles på amerikansk TV. ;-) Nå spiller jo gutta godt i OL, men litt ekstra PR rundt seg og sporten sin har de jammen klart å skaffe seg via de etter hvert så mye omtalte buksene sine.

Jeg synes gutta er tøffe som velger å være annerledes enn standarden og heier av full hals når de entrer isen igjen i kveld!

Go gutter, go! ;-)

Stikkord:

7 kommentarer

Gunn

18.02.2010 kl.17:06

Jeg synes også de var kule! Hvorfor ikke være litt vågale...sporten er jo kanskje ikke kjent for å være så vågal i seg selv. Jeg synes faktisk curling kan være litt moro å se på. Utrolig nok :) Så rutete bukser eller ikke, Heia Norge!

johan

18.02.2010 kl.17:45

Platt og flaut!! De representerer ikke bare seg selv, men også Norge, - og hele landet blir latterliggjort.

Hanne

18.02.2010 kl.19:24

Håper de kommer til å gjøre det bra !

missM

18.02.2010 kl.23:09

Hmmm, jeg har fulgt så mye med på OL, at denne buksetingen hadde jeg gått helt glipp av. Så det var noen som hadde skrevet noe om det på face, men la egentlig ikke noe mer tanker i det. Nå fulgte jeg dine liker og de buksene var jo fantastiske ;) Skjønner ikke hva folk har klaget over!

Linn Elisabeth

18.02.2010 kl.23:35

Tusen takk Hege, så hyggelig :) Gleder meg masse til ferie nå, blir kjekt å feire dagen med hele familien :)

Ha en fin vinterferie & kos deg videre med OL.

Stor klem!

PS. Fin skrifttype, hvilken bruker du? :)

Med andre ord

18.02.2010 kl.23:39

Linn Elisabeth : Skrifttypen har det klingende navnetLucida Sans Unicode, Lucida Grande, sans-serif. ;-)

Det er en av standardskriftene til blogg.no, faktisk.

missM

19.02.2010 kl.00:10

Jo takk for det ;) Var litt kaldt ute, så det var bare å løpe ut knipse bilder og løpe inn igjen. Ikke alle som er like heldige å ha sånn fint fotostudio som det du har ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits