Studiofotografering #3

Da er turen kommet til å vise glimt fra den mellomste bukken Bruse i fotostudio.

Anna er herlig å jobbe med. Hun er ikke sjenert og tør å prøve ut mye forskjellig uten å være redd for å dumme seg ut. Hun er ei kreativ jente med mange spenstige ideer i studio - og ellers! ;-)

Alle bildene er tatt av meg, bortsett fra det der hun har "eskimojakke" på seg. Det er det Benn som har tatt.
Som vanlig kan du klikke på bildene for å se dem i større oppløsning.

Hadde egentlig tenkt å vente med å legge ut bildene av Anna til vi hadde tatt en ny runde i studio. Hun har nemlig fått seg briller siden disse bildene ble tatt, og det hadde vært morsomt å få med et par brillebilder. Hun er nemlig så tøff med brillene på! Nå ble det ikke sånn, så brillebilder av godjenta mi skal jeg vise dere når jeg har det klart - en annen dag. ;-)

Studiobildene av Astrid kan du se her og bildene av Andrine her.

Her snør det igjen i dag, noe jeg ikke er spesielt fornøyd med. Vil ha vår, jeg, nå... Noe jeg imidlertid liker veldig godt er at min kjære venninne Anita om litt kommer innom for å skravle litt. Gleder meg til å se henne og til Bodøturen Benn og jeg skal på i morgen. Dette forteller jeg nok mer om etterhvert. Nå er det datapause! ;-)

2 kommentarer

Gunn Berit

18.02.2010 kl.16:07

Åh, for en gave. Å kunne fotografere så bra. Tenk så mange flotte bilder du har av ungene dine pga det. Kunne ønske det var meg jeg...jeg har lyst å få til en fotosession av hele familien i løpet av året, men det koster jo så mye. Ikke å fotograferes men å bestille bilder etterpå. Dumt, men jeg skjønner jo at de må ha betalt også. Flotte jenter du har ja. Ikke rart du er stolt av de!

Med andre ord

18.02.2010 kl.17:49

Gunn Berit: Ja, det er fint å kunne ta bildene av jentene selv. Sparer jo penger på det, men mest av alt er det veldig moro! Vi tar på oss fotooppdrag hvis noen spør, men markedsfører ingenting. Da gjør vi det sånn at vi tar betalt for selvefotograferingen, og så får "kunden" bildene i full oppløsning på CD, slik at de kan benytte dem fritt. Da blir det jo mye billigere enn om man skal bestille f.eks. takkekort eller forstørrelser via fotografen. Selv bestiller vi alle bilder gjennom Elkjøp. De leverer bilder av god kvalitet til en nesten utrolig lav pris. Jeg har blant annet et bilde av jentene på veggen i str. 75x50 cm. Det betalte jeg 99 kroner for. Vanlige kopier i 10x15 cm koster 99 øre, og det overlever man jo som regel. ;-)

Bildene fra oss er jo ikke tatt av en profesjonell fotograf og vi pleier å si at vi ikke garanterer noenting annet enn at vi skal gjøre vårt beste. Det er imidlertid litt "skremmende" å ta brudebilder, synes jeg. Hvis noe skjærer seg da er det liksom ikke bare å si at de kan jo bare komme tilbake en annen dag. :-P

Har heldigvis ikke fått noen klager enda. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits