Åpent hus og dagen derpå

Benn sin 40-årsdag ble behørig feiret i går med åpent hus. Jubilanten selv strålte som ei sol hver gang det ringte på døra, og det var både titt og ofte. Veldig mange stakk innom i løpet av kvelden og bidro til å gjøre dagen minnerik for oss begge.


Obligatorisk posering sammen med kakene. ;-)

Gjestene fikk servert kaker og kaffe, brus, samt cognac/likør for de som ønsket det. Det var også is med friske jordbær, eller rørte jordbær, for de som foretrakk det. Min kjære venninne Anne-Kristin bidro med en nydelig peanøttkake. Ellers var det osteiskake med blåbær, kringle og selve bursdagskaka, som var bestilt hos Bryggebaker'n.
Den var veldig fin og god og så sånn ut:Noen gjorde et lite poeng av alderen, da det ut fra skrifta på kaka kan se ut som Benn er både 210 og 240 år, men det var nok bare konditoren som hadde svingt seg litt ekstra i anledning dagen! ;-)

Skulle gjerne vist dere bilder av alle de kjekke gjestene også, men det glemte jeg selvfølgelig å spørre om tillatelse til, så da får jeg nøye meg med et av Benn og jentene:Bordene pyntet jeg enkelt med tulipaner og vi benyttet vårfriske servietter:

 

Ellers gjorde vi det enkelt med buffet så folk kunne forsyne seg selv etterhvert som de kom.

Drøsen gikk lett og jeg tror gjestene koste seg sammen med oss.

Litt synd er det jo at familiene våre bor på Østlandet og i Bodø, så de fikk ikke deltatt i går, men som et plaster på såret reiser vi til Bodø på fredag og får anledning til å feire litt sammen med Benns familie da. Det vet jeg Benn gleder seg til og sikkert også familien hans. :-)

Jeg vet også at noen lurer på hva jeg ga Benn i gave... ;-)
Han fikk en flott dunjakke av jentene og meg, som jeg så han ble glad for. Jeg tenkte han kunne posere med den, så jeg kan  vise dere bilde på bloggen seinere. Er litt usikker på om han har tenkt det samme, men jeg skal spørre så pent jeg kan så kan det jo hende det ordner seg. ;-) I tillegg skal jeg spandere billett til Island på han, med meg som reisefølge. ;-) Han har lenge snakket om en tur dit, så da synes jeg det var en fin anledning i forbindelse med 40-årsdagen. Turen blir riktignok ikke før til sommeren, av den grunn at vi begge tror det er best å reise dit på sommerstid, men da har vi noe koselig å se fram til! I tillegg til gavene fra meg, fikk han masse fine gaver av gjestene. Mange hadde kjøpt vin (nam nam) og noen hadde kjøpt gavekort fra Kvadrat og Elkjøp (veldig kjekt). Dessuten var det både fine klær, DVD-er og blomster på gavebordet. Benn var storfornøyd og hadde god grunn til det.

I dag er det litt sånn dagen derpå. Etter noen dagers forberedelser til den store dagen, er det plutselig helt rolig igjen, og jeg kan begynne å tenke på annet enn bursdag. Benn og jeg fikk sammen unna en del av opprydningen sent i går kveld, men det sto igjen en del til i dag også. Jeg har småpuslet og ordnet litt her nå mens Benn jobber, så nå begynner huset å ligne på seg selv igjen. Det var slettes ikke ille her, men med såpass mye folk blir det jo litt å sette i orden igjen. Ellers har jeg ikke så store planer for dagen. Kjenner det er godt for meg og helsa mi med en rolig dag. Jentene har reist til faren igjen og Benn blir lenge på jobb. Jeg skal på trening med håndballaget til Astrid litt seinere, ellers tipper jeg det fort kan bli litt sofa på meg etter hvert som ettermiddagen og kvelden står for døra. Da skal jeg slappe av med litt godt å spise (har masse rester!), godt lesestoff og litt OL blir det nok også, antar jeg. ;-)

5 kommentarer

Gunn Berit

17.02.2010 kl.15:37

Hørtes ut som en verdig feiring for din kjære ja. :) Også så stoooor og flott kake da gitt :) Dunjakke og tur!! Er jo en fantastisk gave det da! Regner med han ble superfornøyd. Hvor på østlandet er familien deres fra da? Min bor i Halden, mens Lars sin bor på Fetsund. Så har jeg en bror på Gran og ei halvsøster i Fredrikstad. Kos deg masse og hvil litt nå. Jeg er rimelig redusert etter en tøff natt med vondt kne og en liten en som ikke skjønner forskjell på natt og dag. Men livet ruller sakte men sikkert videre...:) Klem

Silje

17.02.2010 kl.15:54

Det var kjempe koselig å stikke innom dere igår,

du hadde pyntet så fint, og ikke minst et imponerende kakebord:)

Så ut som jubilanten var fornøyd også!

Tusen takk for invitasjonen! Hilsen naboene i nr 54:)

missM

18.02.2010 kl.00:05

Så kjekt å høre at dagen ble bra. Så hvertfall veldig bra ut. Gratulerer masse til jubilanten! Hørtes ut som du hadde veldig fine gaver, jeg hadde blitt superglad for å få noe sånt!

Eva sofie

18.02.2010 kl.12:38

Hei Hege :)

Ja, jeg kom også over bloggen din via facebook, bra blogg! :)

Gleder meg masse til dere kommer oppover, og JA grillhuset skal være nyvasket-om ønskelig :)) God tur!

Klem*

Pearl

18.02.2010 kl.13:35

Høres jo ut som en superkoselig da :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits