Klovner eller toppidrettsutøvere?

OL går sin gang, med oppturer og nedturer. Foreløpig er det flest nedturer for oss med det norske flagget på brystet eller i hjertet, dessverre, men vi gjør i hvert fall vårt ytterste for å vekke oppmerksomhet i det gode selskap. Jeg tenker selvfølgelig på de fantastiske buksene som curlinggutta ikledde seg under kampene sine i går kveld og natt. Noen har kanskje fått med seg at vi tapte knepent med et poeng for hjemmefavoritt Canada i første kamp, men slo tilbake og vant like knepent mot USA senere på natta. Dette har nok allikevel kommet litt i skyggen av guttas bekledning, som har vekket oppsikt og interesse utenom det vanlige, der de sklir elegant over isen med bukser som kan beskrives som en mellomting mellom klovnedrakt og kroatisk flagg. Hehe. De er helt herlige!
(Kampreferat og bilder av de fantastisk buksene finner du her.)

Selv er jeg faktisk interessert i curling uavhengig av bekledning, og sitter gjerne time etter time for å se stenene gli inn i, og noen ganger ut av(!) boet med imponerende presisjon, tett fulgt opp av kosterne som gjør en imponerende anstrengelse for å sørge for rett fart og retning på stenen i dens vei mot målet. Målet i curling kan både være å ligge som guard for andre stener, finne veien mot midten av boet eller faktisk også fjerne motstanderens sten(er) med et smash. Vinner er den som har stenen nærmest midten av boet når siste sten er lagt. Dette er teknikk og presisjon som krever sin mann eller kvinne på en måte som imponerer meg stort. MEN, dette er en digresjon i denne sammeheng. Curlinggutta skal her få min fulle oppmerksomhet for de flotte buksene sine. Selvfølgelig er det jo også utmerket reklame for oss i lille Norge, som ikke har fått noen sportslig opptur i åpningen av disse lekene, at vi en gang for alle kan komme oss vekk fra moteverdenens bakgård og fram i det internasjonale rampelyset!

Det siste nye nå er at klovner og sirkus er tema på catwalken på Oslo Fashion Week, så curlinggutta er faktisk forut for sin tid i motebildet! ;-)

Interessert i din egen curlingbukse? Sjekk denne linken! Her kan du kjøpe både den omtalte buksa og mange andre lekkerbiskener. ;-)
Ønsker deg en bra dag i moteriktig OL-ånd!

Stikkord:

4 kommentarer

Ina Noraker

17.02.2010 kl.10:51

du, den OL ånden er død for lenge siden!

17.02.2010 kl.11:11

http://www.vg.no/sport/ol/2010/artikkel.php?artid=589446 Denne må jo være noe som kan få opp interessen for curling, og det var vel det som var meningen med bildet. Ser at Benn godt kan gå rett inn i curling miljøet :-)

Med andre ord

17.02.2010 kl.11:15

Anonym: Hehe. Ja, Benn liker curling, han. Uvisst av hvilken grunn. ;-P

KeKeBiV

17.02.2010 kl.16:38

Idrettstøvere me awesome bukser! Vurderer å skaffe meg golfklær fra http://www.loudmouthgolf.com/ Mange kule shortser og skjørt :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits