Benn 40 år!

Min aller kjæreste Benn Peter fyller 40 år i dag! 

Ja, jeg vet jeg er tidlig ute med dette innlegget, men klokka har passert midnatt og jeg benytter derfor anledningen til å tjuvstarte 40-årsdagen! Blir nok ikke bloggings som blir første prioritet resten av denne 16. februar. ;-)
  
Senere i dag samles familie, venner, naboer og kollegaer for å feire den store dagen etter at Benn kommer hjem fra skiferie i Tsjekkia i ettermiddag. Jeg gleder meg til feiringen og til å gi ham bursdagsgavene fra jentene og meg. Synes også han fortjener en liten fotokavalkade her på bloggen, jeg. Tipper han setter stor pris på den... ;-)


Vi begynner pent og rolig med et sommerlig portrett tatt i Stockholm.


Vi holder oss til Sverige. Her dykker Benn
i boblebadet på Riverton hotell i Gøteborg.


Benn lekte med dragen sin mens jeg lekte meg med kameraet.


Benn liker seg godt på sjøen.
Her fraktes en landgang fra Sør-Arnøy til Ilsøya.


Ingenting å si på spensten!


Her nytes livet på Mallorca. Kameraet er selvfølgelig også tilstede. ;-)


Mallorca byr også på alkohol...


...og enda mer alkohol. :-P


Benn er om mulig like glad i julegaver (og andre gaver) som meg! Haha.


Noen ganger må selv Benn på jobb. ;-) Her er han på et offshoreoppdrag.


Av og til stiller Benn opp som modell for meg i studio...


...men han liker seg nok best bak kamera. :-)


En liten close-up...


...før klærne begynner å falle.
Svetter du nå, Benn? ;-)


Vi gir oss ikke før alle klærne er av! Hehe.

Tror det er best å gi seg mens leken er god!

Gratulerer så mye med den store dagen din, kjære Benn! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer

Eva sofie

16.02.2010 kl.08:08

Kjempe fin bursdagshilsen du har laga til din kjære :)) Håper vi får feire han litt når dere kommer til Bodø :) Nå skal jeg kose meg med å lese resten av bloggen din, gleder meg !

Mange klemmer fra Eva

Lunamon

16.02.2010 kl.09:47

Herlig portrett av Benn. Vi gikk på skola ilag på saltvern i 9 år. Arti å se han sånn som dette. Hilse han. Gratulerer så masse med dagen til kjæresten din.

Gunn Berit

16.02.2010 kl.11:48

Hehe. Så artig fotokavalkade :) Må si jeg er imponert over utstyret...kameraet ja :) Den linsa der så jo rimelig bra ut! Jeg har ønsker om det en gang i fremtiden jeg også :)) Du må være en flott dame å bo med...så raus og så snill! Og supersøt! Ikke rart Benn ser blid og fornøyd ut på bildene :) Ha en flott dag!

Med andre ord

17.02.2010 kl.12:59

Gunn Berit: Tusen takk for en utrolig fin kommentar. Jeg ble helt rørt, jeg nå... Og bare for å ha det sagt, jeg synes også utstyret til Benn er veldig bra!! Hihi.

17.02.2010 kl.18:31

Hihi. Godt at du er fornøyd Hege. :) Jeg snakket forøvrig med Lars og han sa at lang ikke nødvendigvis gir godt resultat. Den er best om du skal skyte noe på avstand. Jeg trodde de lange ga gode nærbilder jeg...snakker om linser asså :)) Jeg vil ha en linse som gir gode portrettbilder og kanskje gode nærbilder av blomster o.l. Har et Sony Camera og må ærlig innrømme at jeg ikke skjønner så mye av alle innstillingene...;S

Med andre ord

17.02.2010 kl.18:41

Det stemmer at lange objektiv vanligvis har størst zoom. Linsa på bildet er ei kvalitetslinse fra Canon med brennvidde 24-105 mm. Både Benn og jeg bruker manuelle instillinger når vi fotograferer slik at vi får best mulig kontroll på resultatet. Jeg har 5 ulike objektiv som jeg bruker til ulik type fotografering. Macroobjektivet er det jeg bruker når jeg tar bilder på veldig nært hold, av insekter, blomster o.l. Til portretter har jeg et 50 mm objektiv som gir sylskarpe bilder og den er bitteliten. ;-) Man kan klare seg lenge med bare et godt objektiv hvis man er normalt interessert i å ta bilder, men nå er jo foto min hovedhobby, sammen med håndball, og da blir det fort sånn at man vil ha mer og mer og bedre og bedre utstyr hele tiden. ;-) Hvis du trenger hjelp eller råd til noe om foto er det bare å spørre. :-) Ellers tipper jeg at du lett klarer å finne ut av det du trenger og ønsker uansett. Det som er sikkert er at foto er kjempemoro!

mamzen

16.02.2011 kl.14:31

Så kjempekoselig :-) Gratulerer med kjæresten :-) og kose dere masse masse idag. Veldig fine bilder, og kjekk mann.

Like heldig med mannen som meg du jo :-)

Klem Mamzen

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits