Om tid og selskapsforberedelser

Denne uka gikk jammen fort! Nå er det mandag allerede og bare to dager til onsdag. Tida flyr fra meg! Haha.Uansett hvordan vi velger å se på det, det er mandag i dag. Håper jo mandagen din så langt har vært innholdsrik i positiv forstand. For min del har formen ikke vært så aller verst så jeg har fått unna litt gjøremål som forberedelse til morgendagens 40-årslag for Benn. Han kommer hjem fra Tsjekkiaturen sin i morgen ettermiddag og da må det meste være klart, siden vi har invitert til åpent hus fra klokka 18. I dag har jeg fått bakt litt, handlet inn litt som manglet og kjøpt en kanonfin bursdagsgave til jubilanten. Røper ingenting her i dag, for jeg vet at selv i Tsjekkia har de noe som kalles internett. ;-) Til i morgen gjenstår å tørke litt støv og rydde litt, hente et par kaker jeg har bestilt og kjøpe blomster. Dessuten må jeg gå raskt over gulvene, men tar ikke akkurat storvasken før selskapet, da ender jeg opp med å måtte gjøre det to ganger. ;-) Jeg tror det blir mye folk i morgen og det er kjempegøy, men jeg håper ikke alle kommer på én gang! Hehe. Da vil stua vår i tilfelle minne mer om sild i tønne enn arena for et koselig selskap. Det går som regel godt, så vi satser på det denne gangen også. :-)


Morgendagens jubilant!

Akkurat nå trengte jeg en pust i bakken mens Andrine er på korøvelse og Anna på turn, så da ble det jammen tid til et lite blogginnlegg i dag også. Senere i kveld skal jeg småfikse litt her hjemme, pynte ei kake og ikke minst følge veldig spent med på dagens langrennsøvelser fra Vancouver. Jeg sitter med godfølelsen her, og da pleier det ofte å slå til. ;-) 
I dag satser vi på GULL!


Gullmedaljen fra Vancouver-OL

Vi blogges før du vet ordet av det! Nyt kvelden... :-)

6 kommentarer

missM

15.02.2010 kl.18:55

Lykke til i morgen, høres ut som det kommer til å bli en gøy og hyggelig feiring!!! Åpent hus ja, hmmm, kanskje jeg stikker innom! Litt kake er ikke til å forakte ;)

anettesbokboble

15.02.2010 kl.19:04

Lykke til med feiringa! Jeg surrer litt rundt her, selv. Pakker og ordner til Lillestrøm-tur og Mix-messe. Skal bli kjempeskøy med en liten "luftetur" :)

Gunn Berit

15.02.2010 kl.21:27

Så fint bilde av Benn. :) Det blir så fint når man tar bilde inn i speil. Har ett par gode erfaringer av det selv :) Selskapet blir sikkert toppers. Artig med sosiale lag synes jeg. Selv om det er mye jobb før og etter. Venter spent på å høre hva du har kjøpt...tipper på noe som har med foto å gjøre?? Hihi, må jo være lov å gjette. :D

Med andre ord

15.02.2010 kl.23:55

Ble dårlig med gull i dag, gitt. :-P

Gratulerer så mye til Aksel Lund Svindal med sølvmedalje og Marit Bjørgen med bronse. Gullet kommer gjerne når vi minst venter det? Jeg håper videre... ;-)

Med andre ord

15.02.2010 kl.23:58

loose threads ♡: Jeg er sikker på at feiringen blir super. Vi har garantert nok kaker til alle, og du er selvfølgelig velkommen! Er jo ikke åpent hus for ingenting. ;-)

Med andre ord

15.02.2010 kl.23:59

Gunn Berit: Bilder gjennom speilet er ofte vellykket, ja. Kommer en hel bildeserie av den stakkars jubilanten snart. ;-) Du er nok på villspor angående gaven, men det var et virkelig godt forsøk! Referat kommer i etterkant. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits