Å, herlige morsdag!

Jeg er sikker på at jeg har verdens herligste jenter.

De har vært så omsorgsfulle og snille mot meg i hele dag. I ettermiddag spiste vi deilige boller med krem og de satt som tente lys og smilte bredt. Det er så fint å se hvor mye de gleder seg over å kunne glede andre. :-)


Astrid, Anna og Andrine klar til å nyte hver sin kremfylte bolle.Selvfølgelig hadde jentene noen overraskelser på lur til mamma. ;-)

Andrine hadde laget et flott kort med tegninger og tekst på 1. klassingers vis. Hun hadde også limt på et gullglitter og under der hadde hun tapet fast 1 krone og femti øre, som gave til meg. Det var de kontantene hun hadde. ;-) Er det ikke herlig! Det smelter jo morshjertet totalt og klemmen som fulgte med var helt sikkert verdens deiligste.

Anna er familiens kreative lille sjel. Hun hadde laget ei ugle av papir, pyntet med glitter og plastfolie. En herlig liten skapning ble det. Hun hadde også laget en figur til, som ligner på en blanding av en engel og en mamma. ;-) Hun er så stolt når hun gir gavene til meg og lurer veldig spent på om de faller i smak. Og det gjør de jo selvfølgelig!

Sammen med pappaen sin hadde alle 3 vært på butikken og handlet dette fine, hvite skrinet til meg:


Oppi skrinet lå et nydelig hvitt hjerte med påskriften "Just for you":

Jeg likte gaven og den hvite stilen kjempegodt!

Da "feiringen" av morsdagen var over gikk det litt tid og så kom Astrid litt sjenert til meg i stua, mens jeg tittet litt på OL. Hun ga meg et ark, som hun hadde laget. Arket var egentlig to ark som var limt sammen og så hadde hun laget luker man kunne åpne. Bak lukene dukket det opp tjenester hun ville gjøre meg, for eksempel henge opp klær og gå å handle for meg på butikken:Da jeg fikk dette ble jeg så rørt at det dukket opp noen tårer. Tenk at min datter på 12 tenker så langt at det er en fin gave å gi sine egne tjenester til moren sin. Hun har forstått at det ikke bare er materielle goder som verdsettes. Jeg er veldig stolt av omtanken som ligger bak og av hele jenta mi! 

Nå er jentene i seng og jeg er strålende fornøyd med dagen. Jeg er ydmyk og stolt over å være mor til  verdens herligste, nydelige døtre, både på innsiden og utsiden.

♥ ♥ ♥

4 kommentarer

Gunn

15.02.2010 kl.00:23

Er det ikke herlig å være elsket? Og man klarer jo ikke annet enn å elske de så enormt mye tilbake...ungene våre betyr jo alt! Så flott å høre at dagen har vært bra...:) Og om to dager kommer din kjære hjem....må jo bli ei flott uke! :)

Jona

15.02.2010 kl.02:19

hei Hege :)

Så fin blogg du har fått deg. Du er flink til å skrive. Og jeg er virkelig imponert over at du finner på så mye å skrive om! Du er nok et forfatter talent du ja :)

Leit at du har så mye vondt, og at du har prolaps i nakken. Operasjon er ikke et alternativ for deg eller? Slitsomt å være syk og ha mye vondt.

Dere har hatt en virkelig koselig morsdag, ser jeg. Det er godt det. Det varmer inn i sjela det. Du har så flotte jenter!

Klemmer i natten fra Jona :)

Helena

15.02.2010 kl.09:56

Så mange fine minner på engang.. :)

God mandag

Pearl

18.02.2010 kl.13:36

Du, det skrinet med hjertet i var jo innmari originalt! Noe sånt kunne jeg ønsket meg også! Synes det var en innmari fin gave.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits