Heges herlige helg!

Wow, for et ordspill i overskrifta! Tipper dere er bra imponerte nå, altså.

Stikker egentlig bare raskt innom bloggen for å gi en rask oppdatering av helgeplanene mine. I dag skinner sola og jeg kjenner gjennom stuevinduene mine, som riktignok ikke er heeelt nyvaskede(!), at sola faktisk varmer. Det er så herlig! Jeg planlegger derfor å gå ut en liten tur. Jeg har vært yyyderst forsiktig ute på glattisen den siste måneden på grunn av at et nytt fall ville være ille for nakken min, men i dag skal jeg våge meg ut en liten tur. Vet jeg høre ut som en bestemor på 70+ nå, ja! ;-) (Kan jo legge til i en parantes at jeg har brukt sparken til å støtte meg på når jeg har gått etter posten i det siste også, hihi.) Tenkte i hvert fall å gå Benn i møte når han kommer fra jobb litt senere. Da plukker han meg opp og så jeg får skyss hjem. Det er fint psykisk å slippe og tenke på at man skal gå den samme veien tilbake. Smart!!

I helga blir jeg gressenke. Jobben til Benn inviterer hele gjengen, men uten følge, til Tsjekkia på skiferie fram til tirsdag. Han gleder seg veldig. Imens skal jentene og jeg kose oss hjemme. I morgen blir det litt fiksing og innkjøp i forbindelse med at Benn fyller 40 på tirsdag og vi har invitert til åpent hus. Har bestilt litt kaker og Anne-Kristin har tilbudt seg å bake ei, så det gjør det mye lettere å være vertinne. Da kan jeg i første rekke konsentrere meg om å være uthvilt nok til å ta meg av alle gjestene når de kommer, men jeg må selvfølgelig ordne til en hel del uansett. Var usikker på om nakken min tåler dette her, men man blir 40 bare en gang så jeg tar sjansen! :-)

Søndag er det jo morsdag og jeg merker at det fikses og ordnes hemmeligheter i krokene her. Litt tisking og hvisking har jeg også snappet opp. Hehe. De er så herlige, disse jentene mine! Jeg gleder meg virkelig til overraskelsene som venter! Og så må det jo litt søtsaker til for å få morsdagsfeiring på ordentlig. Godt jeg har flinke jenter som villig hjelper til på kjøkkenet! ;-)

Ellers er det ny håndballkamp på søndag. Riskas J12 er i siget nå og vi skal gi alt for en ny god kamp, forhåpentligvis med seier! Kryss fingrene for oss, da. :-)

På søndag er det jo også Valentindagen, så det er jo litt nedtur at min superromantiske (*kremt*) samboer er bortreist, så da får jeg trøste meg med at han heeelt sikkert handler en hel haug med flotte gaver til meg i Tsjekkia. Hehehehe. Ikke meningen å hinte eller legge press på deg, Benn, for all del! ;-)

   

Legger ved ei låt som kan være et symbol på innholdet i Valentindagen, slik jeg ser det:


Med Jan Johansens "Se På Mig" vil jeg rope ut over internettet at
jeg er superkjempemasse glad i deg, Benn!


Avslutter med å håpe at du får og gir litt positiv oppmerksomhet til noen du er glad i i løpet av helga!


5 kommentarer

<3<3 Superpuzene!

12.02.2010 kl.13:44

Kjempe fin blogg, stå på! :-D

- Hva synes du om det nye designet vårt? :)

Gunn

12.02.2010 kl.16:27

Åh heldige Benn..:) Savner arbeidsmiljø og slike sosiale arrangement. :) Imens må du og jentene kose dere masse hjemme. :) Valentine er jo bare en dag...det er 364 andre dager i året å vise sin kjærlighet på. Så Benn har jo maaaaange sjanser til :D Jeg har kjøpt en hjertekopp med en slags kjærlighet på pinne til. Den skal du legge i koppen og helle på varmt vann..så får du verdens beste kakao :) Har kjøpt en til meg og en til Lars..så kan vi sitte å kose oss med hjertekoppene sammen. Skal ta bilde og legge ut på søndag :) Vi skal på besøk i morra kveld. Til ett vennepar. Middag og brettspill. Elsker de kveldene. Jeg er en ihuga spill-fan. :) Og hater å tape...en festlig kombinasjon. :) God Helg Hege, kjenner jeg oss rett høres vi iløpet av helgen :D

missM

12.02.2010 kl.16:44

Høres ut som du har en koselig helg med jentene dine i møte:)

Morsdag synes jeg er en hyggelig ting, og gi litt oppmerksomhet og frokost på senga til mor. Men Valentine kunne jeg ikke brydd meg mindre om, synes hele greia er så kvalmende kommersielt ;) Men det er meg da, mange som liker denne dagen!

Martotopia

12.02.2010 kl.21:21

Dei bileta er frå Etsy og kjolar eg ynskjer meg

mest gler eg meg til at det er fastelaven.m!

Med andre ord

12.02.2010 kl.21:25

Martotopia: Da misforsto jeg, men fin er den i alle fall! Håper den blir din en vakker dag. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits