Årets første jordbær

I går kveld hadde vi en deilig og koselig kveldsstund rundt kjøkkenbordet, vi fem.

Jeg hadde handlet inn jordbær og blåbær på REMA 1000, funnet vaniljeis fra fryseren og gjort klart for årets første smak av jordbær her hos oss. Blåbærene var kraftige og nydelige, mens jordbærene var en tanke sure nå så tidlig på sesongen, men men... Jordbær er nå alltid en slager, uansett!

    
                                                                        Min porsjon. ;-)

Det er ikke alltid så mye som skal til for å kose seg litt ekstra, som jeg skrev her om dagen. Den kombinerte desserten og kveldsmaten smakte i hvert fall kjempegodt og alle fem gikk mette og fornøyde fra bordet. Ikke så heeelt usunt var det vel, heller...Håper du finner litt hverdagslykke i dag!

2 kommentarer

Henriette

11.02.2010 kl.14:53

Oi, så godt det såg ut :)

Yvonne

12.02.2010 kl.11:21

du hadde kjempe fin blogg! :)

fint design og header :)

www.yvonnesbloggx3.blogg.no

- ha en fin helg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits