OL igjen

Så står OL for døra igjen da, folkens.

Prøver å smake litt på ordet OL og kjenner at det vekker mange gode minner og store forventninger .
Joda, jeg gleder meg til OL!Jeg registrerer at medias OL-søkelys om dagen i hovedsak går ut på tre ting:

1. Doping
2. Nordtug
- og hans muligheter for 6 gull
3. Norges medaljefangst

Som den OL-interesserte dama jeg er må jeg jo uttale meg litt om dette, jeg også... ;-)

1. Jeg mener dessverre det er sikkert at det forekommer dopingbruk i OL, noe som jo også støttes av dette. Dopingjegerne gjør en god jobb, men vil nok dessverre alltid henge et hestehode etter juksemakerne, selv om de klarer å "ta" noen. Når det gjelder hvorvidt norske utøvere doper seg til OL i Vancouver, har jeg derimot tiltro til at de kjemper i god sportsånd og at eventuelle medaljer vinnes med ærlig hensikt til glede for seg selv og det norske folk. Jepp, vet jeg er naiv, men velger å ha dette synet så lenge det ikke motbevises. I motsatt fall ville jeg ikke hatt noen interesse av å følge med på dette herlige sirkuset det tross alt er!

2. Dette punktet er jeg usikker på. Visst er Nordtug en vanvittig dyktig langrennsløper med mulighet for topplassering i alle øvelsene han deltar i. Jeg har en dårlig magefølelse på hvorvidt han lykkes veldig godt, men håper han når målene sine og gleder oss TV-titterne med spenning og gode prestasjoner. Så får vi se hvor langt det holder.

3. Her føler jeg at jeg er på trygg grunn, hehe, når jeg spår at Norge tar 8 gull, 4 sølv og 11 bronsemedaljer.
Er spent på om jeg kan slå Daniel K. N. Johnsons spådom, som regnes som verdens beste OL-tipper. Han tipper at vi kun får 4 gull, men 26 medaljer totalt. Han tror også at Norge ender bak Canada og USA på medaljestatistikken. Jeg tror selvsagt at vi ender på topp! ;-)

Jeg er i ferd meg å gjøre unna de siste forberedelsene for å bli klar for drøyt 14 dagers sammenhengende sofasitting og TV-titting! Hihi. "Forberedelser" vil for øvrig si å finne fram norske flagg og handle inn nok næringsmidler til at jeg skal klare å innta minst like mange kalorier for hver øvelse som utøverne forbrenner. ;-)

Da gjenstår det bare å ønske alle deltakere, støtteapparat, tilskuere og ikke minst sofaslitere som meg selv et godt og framgangsrikt OL.Heia Norge!

6 kommentarer

Gunn

11.02.2010 kl.11:49

Her i huset er det Lars som er den mest entusiastiske i forhold til OL. Siden han er så enormt entusiastisk merker jeg at jeg trekker meg litt tilbake. Jeg synes jo det er kjempemoro å se at vi vinner, og enkelte sportsgrener interesserer meg. Men jeg orker ikke time på time med gauling og roping fra de kommentatorene. Blir sliten i hodet av det jeg. :) Nå sendes jo mye på natta, men vi er så "heldig" å ha Canal Digital, og da kan man jo ta opp det man vil se vettu :D Hørte på radioen at man må godta en del timer foran tv for partneren nå, det hører liksom med. Og jeg er helt enig. Jeg skal da komme meg igjennom det!

Vi har 3 tver andre steder i huset, dog uten tvsignal, men kan alltids ta med meg en god film inn i senga når nok er nok. Og har masse bøker jeg skulle lest ut. I tillegg er det god mulighet for å stikke ut å møte noen venninner..:) Så joda..OL blir bra det. Kjæresten min har tilogmed tatt ut avspaseringsdager pga det, og for familien som han pleier å legge til..hihi. De sender 500 timer på nrk, og jeg kan ikke skjønne at noen skal se alle de timene..:D Men som Lars sa: Halvparten høres greit ut :P Joda, blir bra det, eh. Godt han har en hobby sier jeg..og godt det er sport og ikke damer..haha. ;D

HD

11.02.2010 kl.13:52

Ja

http://topdocumentaryfilms.com/bigger-stronger-faster/

Med andre ord

11.02.2010 kl.14:31

Gunn Berit: Takk for koselig og utfyllende kommentar! Du er en tålmodig kjæreste. Håper han vet å verdsette deg. ;-)

Innlegget mitt er nok satt litt på spissen, jeg skal nok mye forskjellig annet kjekt enn å se på TV i OL-tiden, jeg også... Bare følg med på bloggen videre, du, så får du se. ;-) Men gleder meg til OL gjør jeg, ja!

Eli

11.02.2010 kl.14:36

Jeg gleder meg skikkelig!!!!! Vinter - ol er noe av det kjekkeste som finnes :-)

Jeg ønsker oss lykke til!

Hanne

11.02.2010 kl.20:12

Jeg gleder meg kjempe masse , det er egentlig en koslig ting å følge med på og bli glad av så mange gode idrettsprestasjoner. Og når jeg ser de lykkes så får jeg så lyst til å trene mer selv, sånn at også jeg kan lykkes! Hvilke idrettsgren er din favoritt da ? kos deg med OL tittingen , så får vi håpe på mange medaljer og gode opplevelser.

Med andre ord

12.02.2010 kl.14:14

Hanne: Takk for koselig kommentar. Så bra at OL inspirerer deg til å trene mer selv! Kanskje du blir OL-deltaker selv om noen år? ;-) Du spurte om OL-ringene. Jeg vet at alle lands flagg er representert i de 5 fargene der og at det at de går sammen skal symbolisere samhold mellom deltakerlandene.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits