Jeg spår suksess

Elin Gaustad er kjent som den svaksynte publikumsyndlingen med den nydelige stemmen som ble vraket av dommer Peter Peters rett før finalerunden i X-factor, men som kom sterkt tilbake da hun opptrådde under selve finalen i Oslo Spektrum. Nå har selveste Kurt Nilsen fått øynene opp for Elin, og de to blir å se og høre sammen på Kurts neste turné, som for øvrig starter i Skien 2. mars. Til oss her i Sandnes kommer de 20. mars.

Nyheten om dette spennende samarbeidet fant jeg på VG-nett og du kan lese mer her, hvis du vil.

Jeg har absolutt ingen gener som spådame - helt sant(!) - men tar allikevel sjansen på å spå at denne duetten blir en suksess. Så får vi vente på konsertene og håpe samarbeidet kan resultere i plateutgivelse om litt... :-) 
Imens kan vi jo mimre litt og nyte denne:     

Elin Gaustad synger sin egenkomponerte Confessional Song.

Ble du såpass interessert i dette at du har lyst å høre den nykomponerte duetten på konsert?
Her er turnélista:

02 mar: Skien, Ibsenhuset
03 mar: Drammen, Drammens Kulturhus
04 mar: Horten, Bakkenteigen Kulturhus
05 mar: Kolbotn, Kolben Kulturhus
06 mar: Larvik, Sliperiet
10 mar: Arendal, Arendal Kulturhus
11 mar: Lillestrøm, Lillestrøm Kulturhus
12 mar: Tønsberg, Oseberg Kulturhus
13 mar: Bø, Gullbring Kulturanlegg
16 mar: Sandefjord, Hjertnes Kulturhus
17 mar: Bærum, Bærum Kulturhus
18 mar: Hønefoss, Ringerike Kultursenter
19 mar: Stavanger, Stavanger Konserthus
20 mar: Sandnes, Sandnes Kulturhus
21 mar: Jørpeland, Klippen
25 mar: Haugesund, Festiviteten
26 mar: Bergen, Grieghallen
08 apr: Trondheim, Olavshallen
09 apr: Bjugn, Bjugn Kulturhus
16 apr: Molde, Bjørnsonhuset
17 apr: Ålesund, Parken Kulturhus
22 apr: Bodø, Bodø Kulturhus
23 apr: Tromsø, Tromsø Kulturhus
29 apr Jessheim, Ullensaker
01 mai: Halden, Brygga Kulturhus
06 mai: Årnes, Nes Kulturhus
07 mai: Askim, Askim Kulturhus
08 mai: Oslo, Oslo KonserthusStikkord:

8 kommentarer

Desderados

10.02.2010 kl.18:51

Dette er et stort talent!:) Og at Peter Peters sendte henne ut sier så mye mer om han enn om henne. Det er synd at en dommer på en sangkonkurranse er mer opptatt av det ytre enn hva han hører. Men det kan være han er bitter....alle sier jo at håret reiser seg når hu synger, og kanskje han trodde håret på hode...og at han ikke merker noe til det skjønner jeg jo.hehe. Jeg tror og håper vi vil høre mye fra henne i fremtiden....svaksynt eller ikke:) Hu synger seg nok inn i mange hjerter hu...selv ishjerte mitt.

Med andre ord

10.02.2010 kl.19:00

Desderados: Haha. Tusen takk for kommentaren, som jeg regner som dagens, eller faktisk ukas kommentar! Synes jeg ser Peters når håra reiser seg, ja. Eller ikke. ;-)

Angående hjerter så har jeg en sterk mistanke om at ditt er mykt som lammeull. Hihi.

featherpen

10.02.2010 kl.19:46

Så spennende! Gleder meg til å høre!!

Håper du får en fortsatt fantastisk onsdags kveld:)

Ida

10.02.2010 kl.20:22

Jeg heide på henne i X-faktor og jeg trodde at hun skulle vinne. Selv om Chand var ganske flink han også, er hun faktisk bedre. Jeg ble helt sjokkert da jeg fikk vite at hun gikk ut. Jeg bare aner ikke hvorfor! Pga utseende? Nydelig stemme, jeg får seriøst frysninger på ryggen!

Med andre ord

10.02.2010 kl.21:05

Ida: Ja, hun synger med en utrolig innlevelse og fantastisk stemme. Jeg forstår ikke PP's avgjørelse om å vrake henne fra X-factor, men har stor tro på at en duett med Kurt vil bli kanonbra og en fordel for den videre karrieren hennes.

missM

10.02.2010 kl.21:48

Jeg tror faktisk det var bra for henne å gå ut, for hun har fått mye oppmerksomhet etter det. Tror også at hun kan komme langt :) Skulle egentlig på en av kurt konsertene, men måtte slå det fra meg... Så får heller se henne (og Kurt) en annen gang...

missM

10.02.2010 kl.22:48

Hehe, ja man må ha ett vist lavt kunnskapsnivå for å bli medlem av Peanøtthjerneforbundet.... Det er ikke alle som kommer gjennom det nåløyet ;) Ellers er det veldig hyggelig at du heier på oss ;)

Desperados

11.02.2010 kl.00:17

Lammeull hjerte?? ikke ødelegg mitt barske image helt da...makan! hehe

Jeg lurer bare på hva premien for beste kommentar er? Ikke de gamle kamfer dropsene du vinner på bingoen vel? De kan du beholde selv...hehe, men en klem fra en vakker kvinne hadde ikke vært å forakte;) Har hørt sangen igjen jeg nå....den er bare dritbra! Jeg tror jeg hadde passet som formann i fanklubben hennes, så tenkte jeg skulle søke, og jeg kommer til å bruke deg som referanse, mormor. So be nice!:) Har fått mye velfortjent ros på You tube hu, men jeg synes folk generelt er litt for flinke til å komme med en kommentar om utseende hennes. Jeg har litt problemer med å skjønne vitsen med det. Jenta har jo et super talent og da kan vi vel bare nyte musikken hennes, og glede oss over det uansett hvordan hun ser ut vel? Alle mennesker er fine på sin egen måte og det gjelder jammen meg denne sangfuglen også. Synes hu er skjønn når hun lyser opp når jubelbrusen fyller hele arenaen.... godt å se hu koser seg på scenen dette fortjener hun:)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits